Getreuer Makelaars

Hypotheekadvies

Op zoek naar een passende financiering?
Want niet de koop van een huis is de belangrijkste financiële beslissing in uw leven, dat is het afsluiten van een hypotheek.
Daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend hypotheekgesprek met Michel van Malkenhorst van De Hypotheekshop Deventer-Centrum.

Michel is een betrouwbare hypotheekadviseur die al ruim 20 jaar in het vak zit. Als Erkend Hypothecair Planner kijkt hij veel verder dan alleen naar de laagste hypotheekrente. Een hypotheek moet namelijk passen bij uw huidige persoonlijke en financiële situatie, maar bovenal ook toekomstbestendig zijn.

Michel van Malkenhorst is eigenaar van De Hypotheekshop Deventer-Centrum en De Hypotheekshop Twello. Op beide vestigingen kunt u terecht voor een 100% onafhankelijk hypotheekadvies waarbij de producten van meer dan 40 aanbieders met elkaar worden vergeleken.

Voor meer informatie over Michel van Malkenhorst en/of over De Hypotheekshop Deventer-Centrum verwijzen wij u naar: www.hypotheekshop.nl/deventercentrum

De Hypotheekshop Deventer-Centrum is gevestigd aan de Kazernestraat 2 te Deventer. Parkeren kan in de parkeergarage De Boreel, maar het kantoor ligt ook op loopafstand van het station.

Bel voor een vrijblijvende afspraak: 0570–57 22 09
Of mail: deventer737@hypotheekshop.nl

Erwin Getreuer en zijn team hebben mij fantastisch geholpen bij de aankoop van mijn woning. Geen "auto-verkooppraatjes", maar een gedegen en zeer deskundig advies. Hier hebben ze tenminste echt verstand van zaken!
Koper
Umbgrovelaan 1