Getreuer Makelaars

Stille verkoop

U wilt op termijn uw woning verkopen, maar bent eerst nog druk bezig met uw nieuwe plannen. Het plaatsen van uw woning op Funda of vergelijkbare woningsites is nu nog een stap te ver, dan is de ‘Stille Verkoop’ via Getreuer Makelaars mogelijk iets voor u.

Stille verkoop houdt in dat wij in korte bewoordingen uw woning beschrijven met daarbij een foto van een bijzonder element of detail van uw woning. Op ons kantoor hebben we natuurlijk een compleet verkoopdossier van uw woning klaarliggen, zodat we geïnteresseerden in uw woning nader kunnen informeren.

Wij zullen ons bestand met woningzoekers nalopen en actief, belangstellenden benaderen. Misschien is dit voor u dé manier om uw woning te verkopen. Voor meer informatie over de ‘Stille Verkoop’ kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Erwin Getreuer en zijn team hebben mij fantastisch geholpen bij de aankoop van mijn woning. Geen "auto-verkooppraatjes", maar een gedegen en zeer deskundig advies. Hier hebben ze tenminste echt verstand van zaken!
Koper
Umbgrovelaan 1