Getreuer Makelaars

Het Hegius 1

Deventer

  • Type: Appartement
  • Bouwjaar: 2021
€ 375.000,- vrij op naam

Het Hegius 1 te Deventer

BINNENKORT START VERKOOP!!
Schrijf u alvast in als geïnteresseerde!

In opdracht van de ontwikkelaar 1618 Vastgoed uit Deventer starten we binnenkort met de verkoop van zestien appartementen in het complex Het Heguis aan de Nieuwe Markt midden in het historische stadshart van Deventer.

Hans van Heeswijk architecten, ontwerper van o.a. Museum More, tekent voor de verbouwing van het complex tot het museum EICAS op de begane grond en daarboven de appartementen verdeeld over drie woonlagen.

De zestien royale appartementen hebben verschillende afmetingen en de prijzen variëren prijzen van € 375.000 tot € 695.000. De opvallende raampartijen, de hoge plafonds en het natuurstenen trappenhuis van travertin geven de appartementen een tijdloze en luxe uitstraling geven.

De appartementen aan de voorzijde kijken uit over de Nieuwe Markt en de IJssel. Het gezamenlijke dakterras biedt een blik op de hele binnenstad.

Op de topverdieping schittert het grootste kunstwerk van Deventer. Het linnendoek met het DNA van Deventer van de Chinese kunstenaar Lu Xinjian is vertaald naar geëmailleerde glaspanelen op het dakvlak.

De verbouwing van het complex zal uitgevoerd worden door PHB Deventer. Een gerenommeerd bouwbedrijf uit Deventer met mooie projecten zoals de Openbare Bibliotheek aan de Stromarkt en de succesvolle afbouw van de Houtmarktschool.

Inrichtingstekeningen, plattegronden en informatie over uw toekomstige buurman, het museum EICAS, is terug te vinden op de projectwebsite van Het Hegius. Rechts bovenaan op de streepjes klikken en het menu wordt zichtbaar.