Steenbrugge BPD tussenwoningen 1 Fase 8

Deventer

  • Type: Woonhuis tussenwoning
  • Bouwjaar: 2020
  • Bouwvorm: n.v.t.
€ 285.000,- vrij op naam
_7995_1570639210.jpg

Steenbrugge BPD tussenwoningen 1 Fase 8 te Deventer


Tussenwoningen: koopsommen van € 285.000,- tot € 307.000,- v.o.n.
Kaveloppervlakten van 123 m2 tot 152 m2.

Wil jij graag wonen in Steenbrugge?

De 38 woningen in Steenbrugge Fase 8 zijn nu in verkoop.
In deze fase komen twaalf 2-onder-1 kapwoningen met garage en 6 blokken met in totaal 26 hoek- en tussenwoningen.

Bel met ons kantoor voor de laatste stand van zaken m.b.t. de woningen die nog beschikbaar zijn.
Bel 0570-516061.

Het project Steenbrug Fase 8 is een ontwikkeling van BPD Ontwikkeling. De 38 woningen zullen door bouwbedrijf Van Wijnen onder SWK-garantie gebouwd worden 


Nieuwbouw bij Deventer
Puur Sallands wonen? Inmiddels zijn de eerste straten rondom de karakteristieke brink van het nieuwe dorp Steenbrugge al zichtbaar. Combineer de voordelen van de stedelijke voorzieningen van Deventer met de warmte en geborgenheid van een dorpse woonomgeving. Er worden in totaal in Steenbrugge 400 klassieke rijwoningen, 2-onder-1 kap- en vrijstaande woningen gebouwd. 

Wonen in Steenbrugge


Steenbrugge biedt je het beste van verschillende werelden; het dorpse gemoedelijke sfeertje van Steenbrugge zelf, het gemak van winkelcentrum Keizerslanden vlakbij, het gezellige centrum van Deventer op een kwartiertje fietsen én het fraaie Sallandse groen om de hoek!

Steenbrugge is duurzaam wonen
De typisch Sallandse koopwoningen in Steenbrugge zijn allemaal energieneutraal. Hierdoor blijven de maandelijkse lasten voor de bewoners van Steenbrugge relatief laag. Heel Steenbrugge wordt een gasloze wijk, de woningen krijgen geen gasaansluiting. Om de koopwoningen te verwarmen, worden deze voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Steenbrugge is duurzaam wonen. Zo komt in Steenbrugge het comfort van nieuwbouw samen met de warmte van een sfeervol dorp.