van Twickelostraat 2

Deventer

  • Type: Woonhuis vrijstaande woning
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 2833 m²
  • Woon opp. ca.: 3100 m²
verkocht
onder voorbehoud
deventer-van-twickelostraat-4120704-foto-1.jpg

van Twickelostraat 2 te Deventer

Gaat u de uitdaging aan? De herontwikkeling van Van Twickelostraat nr. 2!

Achter nummer 2 gaat een veel groter en vorstelijk pand schuil. Want het ligt niet alleen aan de Van Twickelostraat, maar ook aan de Kapjeswelle en de Noordenbergsingel. Dit goed onderhouden gebouw is het voormalig hoofdkantoor van ingenieursbureau Witteveen+Bos.

Het is met recht een uitgelezen locatie, mede dankzij het zicht op de IJssel. Maar ook de "Singel en straat" mogen er zijn. Tezamen vormt het een sprekend geheel. De historische binnenstad en het station liggen op een steenworp afstand. Deventer is goed te bereiken via trein, water en snelweg!

Het pand
De oorspronkelijke bebouwing bestaat uit een aantal representatieve woonhuizen (eind 19e eeuw) met een moderne tussenbouw onder architectuur gebouwd door architect Kristinsson (in 1975). Met zijn vier woonlagen, ca. 30 eigen parkeerplaatsen en ca. 5000 m2 oppervlakte biedt het ruimschoots kansen voor herontwikkeling.
Excellent wonen, werken of ?! Daar zijn we benieuwd naar.

De stad
Deventer is een rijke stad niet alleen als het gaat om onze geschiedenis, maar het is juist de combinatie van voorzieningen, cultuur en natuur. Het is hier goed leven, wonen, werken en leren. Deventer combineert de oude historie met een modern leven. Daardoor is het een aantrekkelijke stad voor jong en oud. Een rijk cultureel leven, een eigen poppodium, een goed geoutilleerde evenementenorganisatie, een levendige winkelstad en een ruime keus uit restaurants, pubs en loungebars. Een ieder kan hier sporten, fietsen, wandelen want ook de natuur vind je om de hoek. De ligging aan de A1 brengt de Randstad en Duitsland dichtbij.
De stad is ook economisch aantrekkelijk: van gerenommeerde bedrijven (ook internationaal) tot innovatieve start-ups. De creatieve industrie in het hippe Havenkwartier maakt het plaatje compleet.

Een unieke moment
Zo vaak komt het niet voor dat zo'n uitgelezen locatie voor herontwikkeling op de markt komt.
Wij leiden u graag rond op een van onze kijkdagen. Nieuwsgierig en meer weten?
Wilt u informatie over dit project, neem met ons kantoor contact op voor het biedboek en bijlagen.

We kijken uit naar uw plannen!