Getreuer Makelaars

Makelaar Bathmen en omstreken

Bathmen is een dorp dat sinds 2005 onderdeel uitmaakt van Deventer. Mede door de afstand van de stadskern is het eigen karakter behouden gebleven. Met ongeveer 5650 inwoners betreft het een prettige plek om te wonen binnen een natuurlijke omgeving. Als makelaar in Bathmen is Getreuer Makelaars de aangewezen partij om u bij te staan bij de aankoop, verkoop of taxatie van een woning.

Neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of lees verder voor meer informatie over onze dienstverlening.

Aankoopmakelaar Bathmen

Een woning vinden in deze markt is niet eenvoudig. Een passende woning voor een redelijke koopsom is nog veel lastiger. Getreuer Makelaars is uw aankoopmakelaar in Bathmen die de vinger op de pols houdt van het woningaanbod in dit voormalige dorp en de omgeving. We kennen het gebied evenals de inwoners vanwege onze jarenlange ervaring. Daarnaast bezitten we tevens een gezonde dosis interesse en nieuwsgierigheid.

Verkoopmakelaar Bathmen

Het zal geen eenvoudige beslissing zijn om te vertrekken uit misschien wel het mooiste deel van Deventer. Toch zijn er volop redenen om toch uw woning te koop te zetten. Wat uw reden ook mag zijn, u kunt rekenen op de verkoopmakelaar in Bathmen. We gaan verder dan een huis op funda plaatsen en wachten tot iemand toehapt. Ons team heeft de volle aandacht voor iedere huiseigenaar en biedt maatwerk begeleiding in het gehele traject. Dit begint met een gratis waardebepaling en we staan voor u klaar tot aan de sleuteloverdracht.

Taxatie Bathmen

Als u een huis koopt dan zal de hypotheekverstrekker om een woningtaxatie vragen. Getreuer Makelaars en Taxateurs kan dit voor u verzorgen. Een taxatie in Bathmen kan ook voor andere doeleinden nodig zijn, denk aan het oversluiten van een hypotheek. Taxeren mag alleen worden uitgevoerd door erkende taxateurs die moeten aantonen specifieke kennis te bezitten.

Wij bieden NWWI erkende woningtaxaties, dit betekent dat ze onafhankelijk geverifieerd worden. Deze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers en organisaties zoals de NHG geaccepteerd. Getreuer Makelaars en Taxateurs kan een taxatie in Bathmen snel en accuraat uitvoeren met snelle levering. Dit helpt u snel stappen te zetten om zo uw doel te bereiken.

Waardebepaling woning Bathmen

Een taxatie is een officieel document dat u kunt overleggen bij de bank of een andere organisatie. Een waardebepaling is een berekening van de actuele verkoopwaarde. Is dit niet hetzelfde? Niet helemaal. Hoewel de waardebepaling van een woning in Bathmen niet dezelfde juridische status kent, is het voor een huiseigenaar vaak juist meer waardevol.
Op basis van deze berekening wordt duidelijk wat de marktwaarde is bij verkoop. Daarnaast kunnen de experts van Getreuer Makelaars adviseren in de beste strategie om uw woning voor een goede prijs te verkopen. We rekenen voor de waardebepaling van uw huis in Bathmen geen kosten. We zien het als een service naar huiseigenaren en een mogelijkheid om kennis te maken met elkaar. Op basis van de waardebepaling kunnen we in overleg bepalen wat de volgende stap zal zijn.

Kosten makelaar Bathmen

Het zou makkelijk zijn als we een standaard tarief zouden rekenen, dat weten we. Toch vinden we dit bij Getreuer Makelaars geen prettige manier van samenwerken. Iedere woningzoekende of huiseigenaar heeft namelijk unieke wensen en voorkeuren, ook de woningen die aangekocht of verkocht worden zijn anders. Daarom leveren we liever maatwerk. Als u de kosten voor een makelaar in Bathmen wilt opvragen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze werkwijze is transparant zonder kleine lettertjes. Zo zorgen we dat zowel kopers als verkopers niet meer betalen dan nodig is.

Huis verkopen Bathmen

Wat kunnen we als verkoopmakelaar in Bathmen voor u betekenen?

  • Gratis waardebepaling
  • Assistentie bij verkoopklaar maken woning
  • Publicatie woning via kanalen als funda
  • Uitvoeren van bezichtigingen
  • Voeren van onderhandelingen


Huis kopen Bathmen

Wat kunnen we als aankoopmakelaar in Bathmen zoals voor u betekenen?

  • Woonwensen in kaart brengen
  • Hulp bij het zoeken naar een passende woning
  • Opstellen van koopcontract
  • Advies bij inschakelen experts
  • Altijd bereikbaar voor vragen


Meer weten over de makelaar in Bathmen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Getreuer Makelaars is voor mij een uitstekende Makelaar geweest die zijn uiterste best heeft gedaan het Appartement op redelijke termijn te verkopen. Bovendien heel plezierige mensen in de communicatie.
Verkoper
Laan van Borgele 40 F208
Vind uw droomhuis bij Getreuer
woningaanbod