Getreuer Makelaars

Makelaar Colmschate en omstreken

De historie van ‘Kolmenschate’ gaat terug tot een Germaanse nederzetting uit de Romeinse tijd. De oorspronkelijke naam zou in de veertiende eeuw voor het eerst worden vermeld in een document. De makelaar Colmschate is bekend met de rijke historie maar staat met beide benen in het hedendaagse leven. Dit dorp is tevens een stadsdeel van Deventer en is gelegen in de mooie provincie Overijssel.

Wil je hier komen wonen? Dan is er de aankoopmakelaar in Colmschate. Als je juist een woning wilt verkopen dan kun je een beroep doen op de verkoopmakelaar in Colmschate. Ook kun je hier terecht voor taxatie of een vrijblijvende waardebepaling. Neem contact op voor maatwerk advies of lees verder voor meer informatie over het dienstenaanbod.

Makelaar Colmschate

Dit dorp in buurtschap Weteringen ligt aan een doorgaande route. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven zich hier hebben gevestigd. Niet alleen boerderijen maar ook andere ondernemers zouden hier hun afzetmarkt vinden. Het aantal inwoners ligt op 16.000 waarmee het geen groot dorp is, een passend huis vinden voor een nieuwe eigenaar zal zeker een uitdaging zijn. Met de makelaar in Colmschate kom je sneller tot het gewenste resultaat, op basis van heldere communicatie en een betaalbaar tarief. De dienstverlening kan worden onderverdeeld in aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxatie.

Aankoopmakelaar Colmschate Getreuer makelaars

Als aankoopmakelaar in Colmschate helpen we woonwensen in kaart te brengen. Dankzij ons netwerk zijn de op de hoogte van het huidige woningaanbod en we weten wat een huis echt waard is. Dit zijn enkele voordelen van een aankoopmakelaar bij een huis kopen in Colmschate:

  • Woonwensen in kaart brengen
  • Vast aanspreekpunt bij vragen
  • Kennis van de lokale woningmarkt
  • Ontzorgen van A tot Z


Verkoopmakelaar Colmschate

Als verkoopmakelaar in Colmschate vinden we snel de juiste koper en onderhandelen we over een goede verkoopprijs en voordelige randvoorwaarden. We kijken daarbij nauwkeurig naar de werkelijke woningwaarde en we zorgen voor een aantrekkelijk promotiepakket. Dit zijn enkele voordelen van een verkoopmakelaar bij een huis verkopen in Colmschate:

  • Nauwkeurige waardebepaling
  • Strategisch advies
  • Verkopen onder de beste voorwaarden
  • Korte doorlooptijden


Taxatie Colmschate

Om een hypotheek aan te vragen moet de koper een taxatierapport overleggen. Niet alle makelaars in Colmschate bieden deze service omdat hiervoor specifieke accreditatie verplicht is. Het betreft een grondige analyse van de woning op locatie waarbij er een groot aantal meetpunten de revue zullen passeren. Een taxatie in Colmschate kan vervolgens gebruikt worden om een hypotheekaanvraag in te dienen maar ook bijvoorbeeld bij een erfenis of scheiding.


Hoe werkt een waardebepaling?

Voor verkopers is een taxatie doorgaans niet nodig, een waardebepaling van de woning in Colmschate levert beter resultaat op. In tegenstelling tot taxeren wordt ditmaal niet alleen getoetst op objectieve criteria maar zal er naar de werkelijke marktwaarde worden gekeken. Zo kan er een strategische vraagprijs worden bepaald die meer potentiële kopers zal aantrekken. Ook komen er bij een waardebepaling van een huis in Colmschate zaken aan bod om de woning meer aantrekkelijk te maken. Denk aan een andere inrichting die tijdens bezichtigingen kopers aanspreekt of een meer gunstig energielabel om bieders over de streep te trekken. Een waardebepaling wordt in tegenstelling tot een taxatie gratis en vrijblijvend uitgevoerd.


Kosten makelaar Colmschate

Makelaars moet uiteraard ook hun boterham verdienen, de kosten voor een makelaar in Colmschate kunnen flink oplopen. Er zijn verschillende manieren om het tarief te berekenen waarvan de makelaarscourtage de meest toegepaste vorm is. Dit is een percentage van de koopsom. Het is eveneens mogelijk om makelaarsdiensten op basis van een vaste prijs uit te laten voeren. Dit is met name geschikt voor kopers of verkopers die bereid zijn om zelf een deel van de werkzaamheden uit te voeren.

Meer weten over de dienstverlening en kosten van de makelaar in Colmschate? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Een makelaar met niet alleen kennis van zaken, maar ook hart voor de zaak èn voor ons huis. Bereid om voor een goede vraagprijs te gaan. Prettig, persoonlijk contact. 
Verkoper
Smedenstraat 264
Vind uw droomhuis bij Getreuer
woningaanbod