Getreuer Makelaars

Taxaties

U heeft een taxatie nodig, bijvoorbeeld voor de aankoop van uw nieuwe huis, voor de verbouwing van uw huidige woning of voor het oversluiten van uw hypotheek? 

Dan bent u bij Getreuer Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres. Onze Register-Taxateurs staan ingeschreven in het landelijke register van het NRVT, zijn lid van de NVM en beschikken over de juiste knowhow van ons werkgebied.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties voor bestaande woonhuizen en nieuw te bouwen woningen. Wij doen dat correct en gedegen.
Ons taxatierapport voldoet uiteraard aan alle eisen die door de banken, de NHG en de gezamenlijke brancheorganisaties worden gesteld.

Taxatie met validatie via het NWWI.
Voor uw gevalideerde taxatie bent u bij ons aan het juiste adres. Steeds meer banken eisen een gevalideerd NWWI-taxatierapport. Bij hypotheekaanvragen met NHG is een gevalideerd taxatierapport zelfs verplicht. Daarnaast stellen banken steeds vaker een gevalideerd taxatierapport als aanvullende eis, ook als er geen sprake is van een NHG-aanvraag. Vraag uw hypotheekadviseur wanneer u niet zeker weet of u een standaard taxatie of een taxatie met validatie nodig hebt.

NWWI
Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) keurt taxatierapporten van aangesloten taxateurs en eist van hen dat deze rapporten worden opgesteld aan de hand van duidelijke en uniforme richtlijnen.
Alle aangesloten taxateurs dienen te werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert het NWWI een objectieve en betrouwbare woningtaxatie, waardoor deze geaccepteerd wordt door het NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en alle erkende hypotheekverstrekkers.

 
Erwin Getreuer en zijn team hebben mij fantastisch geholpen bij de aankoop van mijn woning. Geen "auto-verkooppraatjes", maar een gedegen en zeer deskundig advies. Hier hebben ze tenminste echt verstand van zaken!
Koper
Umbgrovelaan 1