Getreuer Makelaars

Taxatie in Deventer en omstreken

U heeft een taxatie in Deventer nodig, bijvoorbeeld voor de aankoop van uw nieuwe woning, voor de verbouwing van uw huidige woning of voor het oversluiten van uw hypotheek? 

Dan bent u bij Getreuer Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres. Onze Register-Taxateurs staan ingeschreven in het landelijke register van het NRVT, zijn lid van de NVM en beschikken over de juiste knowhow van ons werkgebied.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties in Deventer en omgeving voor bestaande woonhuizen en nieuw te bouwen woningen. Wij doen dat correct en gedegen. Ons taxatierapport voldoet uiteraard aan alle eisen die door de banken, de NHG en de gezamenlijke brancheorganisaties worden gesteld.


Daarom kies je voor ons als jouw taxateur in Deventer

Bij Getreuer Makelaars hebben we niet alleen uitgebreide ervaring in het taxeren van vastgoed in Deventer en omgeving, maar we hanteren ook korte communicatielijnen en snelle verwerkingstijden. Zo heb je binnen korte tijd alles wat je nodig hebt voor de volgende fase in jouw proces. Als je behoefte hebt aan verdere begeleiding, kunnen we dat natuurlijk ook meteen bespreken. Als je alleen een taxatierapport in Deventer nodig hebt, is dat natuurlijk ook helemaal prima en regelen we dat graag voor je.


Wanneer is een vastgoed taxatie Deventer zinvol?

Een taxatierapport in Deventer is niet altijd verplicht. Wil je bijvoorbeeld simpelweg de exacte waarde van je woning weten, zodat je daarna rustig kunt berekenen wat je hebt voor je toekomstplannen? Dan is een waardebepaling vaak voldoende. Maar als je van plan bent om je woning te verkopen of als het taxatierapport naar een financiële instantie zoals een hypotheekverstrekker of bank moet, dan is er meer nodig bij de taxatie in Deventer. Uiteraard verzorgen wij ook deze rapporten, omdat we in staat zijn om elk soort vastgoed in Deventer te taxeren, inclusief de opmaak van volledig gevalideerde NWWI taxatierapporten.


Taxatie met validatie via het NWWI

Voor uw gevalideerde taxatie Deventer bent u bij ons aan het juiste adres. Steeds meer banken eisen een gevalideerd NWWI-taxatierapport. Bij hypotheekaanvragen met NHG is een gevalideerd taxatierapport zelfs verplicht. Daarnaast stellen banken steeds vaker een gevalideerd taxatierapport als aanvullende eis, ook als er geen sprake is van een NHG-aanvraag. Vraag uw hypotheekadviseur wanneer u niet zeker weet of u een standaard taxatie in Deventer of een taxatie met validatie nodig hebt.


NWWI taxatie in Deventer en omgeving

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) keurt taxatierapporten van aangesloten taxateurs en eist van hen dat deze rapporten worden opgesteld aan de hand van duidelijke en uniforme richtlijnen.
Alle aangesloten taxateurs dienen te werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert het NWWI een objectieve en betrouwbare woningtaxatie, waardoor deze geaccepteerd wordt door het NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en alle erkende hypotheekverstrekkers.


Laten we vandaag nog samen naar jouw situatie kijken

Wil je weten welk type taxatierapport je nodig hebt of ben je nieuwsgierig naar de kosten voor het taxeren van jouw vastgoed in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we persoonlijk al je vragen kunnen beantwoorden. Gaat het om meer dan alleen een taxatie in Deventer? Dan kunnen we een afspraak plannen voor een kopje koffie, zodat we rustig de tijd kunnen nemen om de situatie samen door te nemen. 

Duidelijke afspraken en er werden geen onjuiste verwachtingen gewekt. Gewoon een reëel beeld. Altijd goed bereikbaar en er werd de tijd genomen voor mij als klant.

Verkoper
Vegerinkskamp 47