Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Apenhuizerweg 7 - BATHMEN

Apenhuizerweg 7

Bathmen

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1989
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 4376 m2
  • Woon opp. ca.: 170 m2
verkocht

Apenhuizerweg 7 te Bathmen

Apenhuizerweg 7 te Bathmen

Heerlijk wonen in deze vrijstaande woning op een prachtige locatie op het platteland, met vrij uitzicht rondom over de weilanden, in de nabijheid van een groot bos en met het mooie dorp Bathmen op loop- en fietsafstand. Deze vrijstaande woning met een unieke historische schuur, houten berging/kippenhok en een grote tuin rondom staat op een perceel van 4376 m2.

In 1968 is de voormalige boerderijwoning “Bartelinck” weggehaald en is er een vrijstaande bungalow gebouwd aan de oostzijde van de schuur. In 1989, is deze bungalow, op drie muren na, volledig verbouwd en vergroot en is de huidige vrijstaande woning ontstaan met o.a. een grote woonkamer, eetkeuken en twee badkamers. De woning is het geheel voorzien van goede dak- en muurisolatie en rondom dubbel glas.

De woning heeft de volgende indeling:
Hal/entree met toiletruimte, garderobe en meterkast, gang met daaraan gelegen de woonkamer, eetkeuken, slaapkamer en de trapopgang naar de verdieping.
Op de begane grond is een ruime slaapkamer met vaste kastenwand en een eigen badkamer voorzien van ligbad, wastafel en doucheruimte.
Keuken met deur naar de tuin, hoekkeuken met inbouwapparatuur en deur naar de naastgelegen bijkeuken.
Hier zijn de aansluitingen voor wasmachine, wasdroger en de opstelplaats voor de Intergas HR combiketel (2007).
Verder zijn in de bijkeuken een ruime bergkast en een deur naar de tuin.
Grote woonkamer van circa 43 m2 met een houtkachel (tevens mogelijkheid van een open haard), schuifpui naar het terras en de tuin.

Verdieping:
Zeer grote overloop, welke gebruikt kan worden als studie-/speelhoek. Tweede badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Ruime slaapkamer met dakkapel en een tweede zeer grote slaapkamer met dakkapel en een balkon.
Deze tweede kamer biedt voldoende ruimte om er twee, alsnog grote, slaapkamers van te maken.
Zo kan op de verdieping eenvoudig in totaal drie slaapkamers gerealiseerd worden.
Mocht u nog meer kamers nodig hebben? Een deel van de grote overloop zou met het plaatsen van een dakkapel en een extra muur omgebouwd kunnen worden tot een zelfstandige vierde slaapkamer op deze verdieping.

Grote historische stenen schuur uit 1850, met riet en deels met pannen gedekt, prachtige gebinten en grote dubbele staldeuren. De schuur heeft een vloeroppervlak van circa 153 m2 en kan gebruikt worden als garage, werkplaats, stalling voor paarden, net welke invulling u hier aan wilt geven.
Dit fraaie gebouw maakte ooit onderdeel uit van de bebouwing van de voormalige Hoeve Bartelinck. De gemeente Deventer heeft deze bijzonder schuur aangewezen als gemeentelijk monument.

Houten schuur uitermate geschikt voor het houden van kippen, maar kan natuurlijk ook gewoon als berging of hobbyruimte gebruikt worden.

Woonoppervlak: 170 m2
Inhoud: 570 m3.
Kaveloppervlak: 4376 m2
Oppervlak stenen schuur: 126 m2
Oppervlak houten schuur: 27 m2.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.