Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Veldpaperweg 10 - COLMSCHATE

Veldpaperweg 10

Colmschate

  • Type: eengezinswoning twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 1964
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 279 m2
  • Woon opp. ca.: 107 m2
verkocht

Veldpaperweg 10 te Colmschate

Nabij het winkelcentrum Colmschate gelegen goed onderhouden twee onder een kap woning (1964) met carport en ruime stenen garage, gelegen op een ruime kavel van 279 m2.
De diepe leuk aangelegde achtertuin biedt veel privacy en grenst aan de achterzijde aan een groenstrook en het daarachter gelegen Veldpaperplein. De woning beschikt over een diepe voortuin en heeft ook aan de voorzijde zicht op groen! De lange oprit naar de garage/carport biedt op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Begane grond:
Entree met parketvloer, garderobe en trapopgang, toiletruimte en kelderkast/provisieruimte.
Sfeervolle L-vormige woonkamer met parketvloer en open haard. Het extra grote raam aan de voorzijde, het raam in zijgevel en aan de tuinzijde de raampartij met tuindeur zorgen gedurende de dag voor een mooie lichtinval in de woonkamer. Vaste kast naast de deur naar de keuken.
Dichte, half uitgebouwde keuken voorzien van hoekkeuken. Vanuit de keuken heeft men een mooi zicht op de diepe tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers allen voorzien van een vaste kast, badkamer met toilet, douche, wastafel, wasmachineaansluiting en deur naar het balkon. Vaste trap naar volgende verdieping.

Tweede verdieping:
Ruime vierde slaapkamer en voorzolder met bergruimte en opstelplaats voor de cv-ketel.

De Veldpaperweg maakt een onderdeel uit van het oorspronkelijke dorp Colmschate. Het dorpse karakter is in dit deel van Deventer nog steeds een beetje aanwezig. Ondertussen is het dorp wel samengesmolten met de diverse Deventer nieuwbouwwijken van de stadswijk Colmschate.

Voorzieningen zoals het goed uitgeruste winkelcentrum Colmschate, sportcentrum De Scheg, het vernieuwde NS-station Colmschate en diverse basisscholen, maar ook de middelbare school Het Stormink, zijn op loop- dan wel fietsafstand van de woning gelegen.

Kenmerken:
- Woonoppervlak 107 m2.
- Garage 22 m2
- Inhoud 375 m3.
- Kaveloppervlak 279 m2.
- Spouwmuurisolatie.
- Gedeeltelijk dubbel glas.
- Nefit HR combiketel (2003).