Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
1e Weerdsweg 52 - DEVENTER

1e Weerdsweg 52

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1924
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 148 m2
  • Woon opp. ca.: 126 m2
verkocht

1e Weerdsweg 52 te Deventer

Sfeervol huis met karakter en volop ruimte!

In een leuke straat in de geliefde woonwijk “de Zandweerd” ligt deze sfeervolle en uitgebouwde tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers, vrijstaande stenen berging en een diepe achtertuin met achterom. In de woning zijn de originele sfeer en authentieke details bewaard gebleven, dan wel in ere hersteld. De hoge stucplafonds, authentieke schouw, markiezen aan de voorzijde, originele glas-in-loodramen en paneeldeuren getuigen hiervan.

De woning bevindt zich op loopafstand van de historische binnenstad en de IJssel. Ook het NS-station, diverse basisscholen, speeltuinen en supermarkten zijn binnen handbereik. Parkeren is hier mogelijk voor de deur.

Indeling

Begane grond:

Entree, prachtige lange hal met originele granito vloer (gerestaureerd), toegang tot de kelder en het toilet met staand closet. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. De riante woonkamer met houten vloer heeft een knus zitgedeelte met schouw aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woonkamer is ruimte voor een grote eettafel met aansluitend de open keuken. De uitbouw met schuifpui naar de tuin biedt uiteenlopende mogelijkheden zoals een speelhoek voor de kinderen of een zitje om rustig een boek te lezen.

De moderne keuken is in 2017 geplaatst en voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een 6-pits gasfornuis met oven, recirculatie afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast met trekladen. De keuken komt uit op een overdekte buiten ruimte die benut kan worden als berg- en inloopruimte. Een aantrekkelijke plek om een schommel op te hangen! Een deur in de keuken biedt via deze ruimte directe toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:

De stijlvolle trap leidt via de overloop naar drie lichte slaapkamers en de (deels) vernieuwde badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, dubbel wastafelmeubel en 2e toilet. Twee slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van vaste kast, de slaapkamer aan de achterzijde heeft een deur die toegang biedt tot het dakterras.

Tweede verdieping:

Lichte overloop dankzij het Velux dakraam en opstelruimte voor de Bosch CV ketel, wasmachine en droger. Door de dakkapel over de volledige breedte zijn hier nog 2 ruime slaapkamers aanwezig. Vanaf de overloop is nog een vliering te bereiken.

Tuin:

De besloten achtertuin biedt volop zonplekjes, ook aan het eind van de dag kan je dankzij de diepte van de tuin flink wat zonnestralen meepakken. De tuin beschikt over een achterom, een mooie steigerhouten afdak voor fietsen en vrijstaande stenen schuur.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1924;
- Dakisolatie en grotendeels dubbel glas (hal uitgezonderd);
- Nieuwe keuken geplaatst in 2017;
- Ruime kelder (stahoogte 1,73 m);
- Tuinaanleg en schutting in 2017 uitgevoerd;
- HR combiketel Bosch (2007);
- Definitief energielabel E;
- Glasvezelkabel aanwezig.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.