Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Abraham Teerlinkstraat 20 - DEVENTER

Abraham Teerlinkstraat 20

Deventer

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 2007
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 215 m2
  • Woon opp. ca.: 167 m2
verkocht

Abraham Teerlinkstraat 20 te Deventer

Aan de rand van de Vijfhoek gelegen praktisch ingedeelde woning met liefst 5 slaapkamers, een aangebouwde garage en eigen oprit. Deze sfeervolle woning biedt volop wooncomfort en is door de jaren heen uitstekend onderhouden. Recent zijn het volledige plafond op de begane grond en het plafond in de badkamer gestuukt.

Het geheel is gelegen in de woonwijk het Fetlaer, aan een autoluwe en kindvriendelijke straat. De achtertuin is gesitueerd op het noorden en grenst aan een verzorgde gemeenschappelijke binnentuin. Op korte afstand van de woning zijn er diverse voorzieningen zoals basisscholen, kinderopvang, winkelcentra, kinderboerderij, NS-station en sportcentrum De Scheg. Tevens zijn de diverse uitvalswegen makkelijk te bereiken.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met garderobe, meterkast, trapopgang naar de de eerste verdieping en fraai afgewerkt toilet met zwevend closet en fonteintje. Vanuit de hal zijn de woonkamer en de keuken te bereiken. De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en biedt middels de dubbele openslaande deuren toegang tot de luxe uitgevoerde veranda en tuin. Ook is hier de trapkast gesitueerd.
De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De huidige eigenaren hebben de wandradiator verplaatst waardoor er ruimte is ontstaan voor een comfortabele eethoek. De keuken zelf is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven (vernieuwd in 2020), 5-pits gaskookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop, inbouwkast, 3 slaapkamers en een badkamer met strak gestuukt plafond die is voorzien van een zwevend closet, ligbad, douche en dubbel wastafelmeubel. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:
Overloop, inbouwkast, 2 riante slaapkamers zowel aan de voor- als achterzijde en een grote wasruimte annex berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger en opstelplek voor de Intergas cv-ketel (2007). Realisatie van een 2e badkamer behoort tot de mogelijkheden vanwege de riante afmetingen van de wasruimte.

Tuin

Dankzij de luxe veranda kan er volop van de tuin worden genoten, zowel bij goed als slecht weer. De achtertuin is gesitueerd op het noorden en grenst aan een verzorgde gemeenschappelijke binnentuin van ruim 1.000 m2. Voor de gemeenschappelijke (mandelige) binnentuin wordt ongeveer €10,- per maand betaald voor onderhoud. De garage is eveneens vanuit de achtertuin te bereiken.

Bijzonderheden

- Plafonds begane grond en badkamer gestuukt;
- Woning volledig geïsoleerd, definitief energielabel A;
- Verwarming en warm water middels Intergas cv-ketel (2007);
- Aangebouwde garage met eigen oprit;
- Praktisch ingedeelde woning met liefst 5 slaapkamers;
- Tuin grenst aan verzorgde gemeenschappelijke binnentuin.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl