Brochure downloaden
Achterberggaarde 7 - DEVENTER

Achterberggaarde 7

Deventer

  • Type: Woonhuis 2-onder-1-kapwoning
  • Bouwjaar: 1975
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 389 m²
  • Woon opp. ca.: 140 m²
verkocht
deventer-achterberggaarde-4207658-foto-1.jpg

Achterberggaarde 7 te Deventer

Op een rustige en zeer groene locatie, aan de rand van de bebouwde kom van Deventer, ligt deze ruime twee onder een kap woning met inpandige garage.
Diepe, brede voortuin met voldoende parkeergelegenheid op de oprit voor de garage. Achterom via de zijtuin, hier is een houtopslag voor de houtkachel in de woonkamer en de buitenopenhaard op het terras.
De diepe achtertuin met zonneterras, borders en gazon biedt veel privacy en gaat aan de achterzijde over in een grote bostuin. De woning beschikt over een zeer groot perceel, in totaal circa 629 m2, waarvan 389 m2 eigen grond en circa 240 m2 grond gehuurd van de gemeente Deventer.
De Achterberggaarde is een verkeersluwe straat met alleen bestemmingverkeer voor de aan weerszijden gelegen twee onder een kap woningen en een paar vrijstaande woningen.

Indeling:
Overdekte entreepartij. Meterkast aan buitenzijde. Hal met leistenen vloer, toiletruimte, bijkeuken met ruimte voor wasmachine en Remeha HR combiketel (2009).
Ruime inpandige garage met roldeur, een deur naar de hal, twee ramen en een tuindeur in de zijgevel en een kleine bergvliering op de verdieping. Deze garage is eenvoudig om te bouwen tot een studeer-/werkkamer.

Royale woonkamer (circa 44 m2) met aan de voorzijde een eetkamer, een trapopgang naar de verdieping en aan de tuinzijde de grote zitkamer met houtkachel, brede raampartijen en een deur naar het terras en de tuin. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft een speelse indeling door het hoogteverschil tussen eet- en zithoek.
De halfopen keuken is naast de eetkamer gelegen en beschikt over een natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kijkt men over de zithoek zo de tuin in.

Eerste verdieping:
Afgesloten trapportaal, centraal gelegen overloop met daaraan vier ruime slaapkamers.
De woning heeft aan de voorzijde een klein balkon en aan de achterzijde, over de hele breedte van de woning, een groot balkon. Elke slaapkamer heeft toegang tot een balkon.
Ruime inpandige badkamer met douchecabine, zwevend toilet, wastafel met grote spiegel.

Tweede verdieping:
Grote zolderruimte te bereiken via een vlizotrap. Een groot Veluxdakraam zorgt hier voor daglicht.