Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Andries Vierlingweg 14 - DEVENTER

Andries Vierlingweg 14

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 2001
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 109 m2
  • Woon opp. ca.: 85 m2
verkocht

Andries Vierlingweg 14 te Deventer

In kindvriendelijke woonwijk De Vijfhoek gelegen goed onderhouden tussenwoning met eigen parkeerplaats en verzorgde tuin. Direct voor de woning is een speeltuintje en groen aanwezig. Deze woning ligt in een jonge woonwijk en op loopafstand is winkelcentrum Andriessenplein te vinden, evenals basisscholen, kinderopvang en sportverenigingen.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op andriesvierlingweg14.nl

Indeling

Begane grond: Via de gang met toilet komt u in de woonkamer. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een doorlopend laminaat. Aan de voorzijde van de woning is de keuken. De moderne opstelling is uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Via de woonkamer is de tuin te bereiken. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd en ligt op het noord-oosten. Achterin de tuin staat een houten berging voor o.a. uw fietsen. De poortdeur geeft toegang tot de achtergelegen gang.

Eerste verdieping: Op de verdieping zijn drie prima slaapkamers. De ouderslaapkamer ligt over de volledige breedte van de woning. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel. Ook de aansluiting voor de wasmachine is hier te vinden. In de vaste kast op de overloop is ruimte voor de cv-ketel en de mechanische ventilatie.

Tuin

In de tuin is een vrijstaand houten schuur met houten veranda aanwezig en via de eigen achterom is de tuin te bereiken.

Bijzonderheden:
- Aan de zijkant van het huis ligt de eigen parkeerplaats;
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A;
- Speelveld voor de deur aanwezig;
- Op korte afstand van diverse voorzieningen en supermarkten.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.