Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Anthonie van Dyckstraat 37 - DEVENTER

Anthonie van Dyckstraat 37

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1952
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 127 m2
  • Woon opp. ca.: 69 m2
verkocht

Anthonie van Dyckstraat 37 te Deventer

Sfeervolle en modern afgewerkte tussenwoning die door jaren goed is onderhouden. Prettig is ook de diepe achtertuin die op het zonnige zuid oosten is gesitueerd. De huidige bewoner heeft het dak laten isoleren en de woning is volledig voorzien van isolerende beglazing.

De ligging van de woning is ook uitstekend! Op enkele minuten lopen bevinden zich diverse winkels (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, verse bakker, grillroom, slijter, etc.), rivier de IJssel en de historische Deventer binnenstad en NS station zijn binnen fietsafstand gelegen.

Indeling

Begane grond: Entree, hal, toilet (vernieuwd in 2018), toegang tot verdieping via een vaste trap, doorzon woonkamer met veel lichtinval. Een schuifpui in de woonkamer geeft toegang tot de achtertuin. De moderne keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken hebt u toegang tot de diepe achtertuin met stenen berging.

Eerste verdieping: Overloop, wasruimte met cv-installatie en was/droger aansluiting, 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel en toilet.

Vliering: Vanaf de overloop op de eerste verdieping is de vliering (stahoogte van 2,00 meter) middels een vlizotrap te bereiken.

Tuin

De tuin ligt op het zuidoosten en is voorzien van een stenen berging met elektra aansluiting en water. Middels een achterom is de tuin te bereiken.

Bijzonderheden

- Zonnige en diepe achtertuin op het zuid oosten;
- Schilderwerk buitenzijde in 2017 uitgevoerd;
- Dakisolatie en volledig dubbel glas, definitief energielabel E;
- Verwarming en warm water middels Bosch cv ketel (2011);
- Zonwering achtergevel, hand bedienbaar;
- Goede ligging nabij de IJssel en winkels.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.