Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Appelstraat 10 - DEVENTER

Appelstraat 10

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1883
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 80 m2
  • Woon opp. ca.: 82 m2
verkocht

Appelstraat 10 te Deventer

Sfeervolle en uitgebouwde tussenwoning!

In de gewilde woonwijk Zandweerd gelegen sfeervolle en goed onderhouden tussenwoning met knusse achtertuin. De woning is in 2018 voorzien van een nieuwe keuken en visgraat PVC vloer op de begane grond. Het woonhuis ligt aan een verkeersluwe straat op loopafstand van het stadscentrum van Deventer, Rijsterborgherpark, NS-station en rivier de IJssel.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal kom je de woonkamer binnen en wat hier direct opvalt is de fraai uitgevoerde visgraat PVC vloer. Onderhoudsvriendelijk en toch enorm sfeervol! De kelder is te bereiken vanuit de woonkamer.

Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. De in 2018 vernieuwde keuken is hier gesitueerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap en oven. Dubbele openslaande deuren bieden toegang tot de achtertuin. Ook het tochtportaal is vanuit de keuken te bereiken en biedt toegang tot een toilet met fonteintje en vaste kast met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast en stookruimte waarin de Nefit cv-ketel (2014) is opgesteld. De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en het platte dak van de uitbouw. De grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en de tweede slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is modern en voorzien van elektrische vloerverwarming, een ligbad, wastafel, toilet en douchecabine.

Tuin

De knusse achtertuin is gelegen op het noordoosten. Een achterom is momenteel niet aanwezig maar juridisch is deze mogelijkheid wel vastgelegd. De afvalcontainers worden geplaatst in een afgesloten gang naast de woning aan de Appelstraat 6.

Bijzonderheden

- Op loopafstand van binnenstad, NS station en rivier de IJssel;
- Gratis parkeren in de verkeersluwe straat;
- Keuken en visgraat PVC vloer vernieuwd in 2018;
- Verwarming en warm water middels Nefit cv ketel (2014);
- Realisatie achterom juridisch vastgelegd (momenteel niet aanwezig);
- Woning voorzien van dakisolatie en dubbel glas.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.