Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Be van den Doolstraat 56 - DEVENTER

Be van den Doolstraat 56

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 2009
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 98 m2
  • Woon opp. ca.: 118 m2
verkocht

Be van den Doolstraat 56 te Deventer

De Be van den Doolstraat 56 is een goed onderhouden moderne tussenwoning met uitgebouwde woonkamer, luxe keuken, toilet, badkamer en in totaal vier slaapkamers (drie op de verdieping en een vierde op zolder, welke nu in gebruik en ingericht is als kantoor aan huis).
Een heerlijke familiewoning gelegen in een ruim opgezette, zeer kindvriendelijke, woonomgeving met veel groen, veldjes om te spelen en te ontdekken. Het natuurgebied van landgoed De Bannink met zijn mooie wandel- en fietspaden ligt pal naast dit deel van de gewilde wijk Spikvoorde.
Voorzieningen zoals bijvoorbeeld winkelcentrum De Vijfhoek, diverse basisscholen, kinderopvang en het Gooikerspark met kinderboerderij De Ulebelt zijn op loop-, korte fietsafstand van de woning gelegen.

Indeling van de woning:
Entree met luxe toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de verdiepingen. Aan tuinzijde uitgebouwde ruime woonkamer met grote raampartijen en deur in de tuingevel. Extra bergruimte is aanwezig in de grote trapkast. Luxe open eetkeuken met fraaie keukenopstelling voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals: combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, 4-pits gaskookplaat en wasemkap. Een groot raam in de voorgevel zorgt voor een prettige lichtinval in de woning.
De begane grondvloer is voorzien van een fraaie gietvloer met vloerverwarming. Dit geeft een aangename verwarming van de ruimte èn geen lelijke radiatoren in het zicht. De wanden zijn overal mooi glad afgewerkt en dimverlichting zorgt voor de gewenste sfeer.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de volgende verdieping, drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Velux zonwering aan de buitenzijde aanwezig

Tweede verdieping:
Ruim kantoor / vierde slaapkamer met groot Velux dakraam en handige kastenwand. Ook hier is aan de buitenzijde Velux zonwering aanwezig. Op de overloop is een mooie kastenwand met daarachter een grote berging, die doorloopt achter de kastenwand van de slaapkamer. Verder is er nog een aparte ruimte voor de wasmachine, wasmand en de Intergas HR combiketel.

De tuin:
De achtertuin is aangelegd als een groot comfortabel terras welke aansluit op een gemeenschappelijke groenstrook, met aansluitend een heerlijk speelveld voor de kinderen.
Aan de voorzijde is de fietsenberging. De voortuin is voorzien van bestrating, die mooi aansluit bij de stoep voorlangs.
Parkeren direct voor het huis is mogelijk op de openbare parkeerplaatsen. In de praktijk zijn altijd 2 plekken beschikbaar.

Nog meer groen:
Als eigenaar van de Be van den Doolstraat 56 word je niet alleen mede-eigenaar van de strook gemeenschappelijk groen achter de woningen, maar ook van een groot speelveld, "de boomgaard", wat voor de woningen is gelegen. Een mooie plek om je te vermaken! Voor het onderhoud van deze gemeenschappelijke stukken grond (mandelig eigendom heet dat) is een bijdrage van € 8,00 per maand verschuldigd.

Bijzonderheden:
- Lage energiekosten.
- Uitstekend geïsoleerd: rondom HR++ dubbel glas, vloer- muur- en dakisolatie.
- Intergas HR combiketel (2009) met vloerverwarming op de begane grond.
- Grote raampartijen en hoge plafonds.
- Uitgebouwde woonkamer.
- Luxe keuken, toilet en badkamer.
- Vier slaapkamers.
- Goed onderhouden.
- Buitenzijde in 2019 geschilderd.
- Kosten voor onderhoud gemeenschappelijk groen: € 8,00 per maand

Wij nodigen je graag uit om deze instapklare woning te komen bekijken.

Interesse in dit huis?
Bel voor een afspraak met:
Getreuer Makelaars: 0570-516061
Of schakel direct je eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt je op Funda.nl.