Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Beugelskamp 27 - DEVENTER

Beugelskamp 27

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1966
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 136 m2
  • Woon opp. ca.: 125 m2
verkocht

Beugelskamp 27 te Deventer

Op een rustige locatie met veel groen bieden wij deze ruime tussenwoning te koop aan. Een huis met 4 slaapkamers (5 eventueel mogelijk), een moderne keuken en badkamer, mooie lichte woonkamer en goede isolatie.

In de gewilde woonwijk Borgele kunnen kinderen volop buiten spelen, het winkelcentrum Borgele, scholen, zwembad en sportverenigingen liggen op steenworp afstand. Het Zandweteringenpark en het Nieuwe Plantsoen zijn ideale plekken om te recreëren. De N337 naar Zwolle bereik je met de auto binnen enkele minuten. Wil je liever met de trein dan is het NS-station van Deventer op 9 minuten fietsafstand.

De woning heeft een eigen website.
Kijk voor meer informatie op beugelskamp27.nl

Omschrijving van de woning:
Welkom in deze leuke woning, via de lichte hal met trapopgang, zwevend toilet en grote trapkast komen we de ruime, tuingerichte woonkamer binnen.
De woonkamer is een heerlijke lichte ruimte o.a. door de grote raampartij aan de tuinzijde. Via de achterdeur stap je direct de fraai aangelegde tuin in. Moderne open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van een 5 pits gas op glas kookplaat,combi magnetron, afzuigkap, koelkast en uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer en de slaapkamers, waarvan zich er twee aan de achterzijde bevinden en één, samen met de badkamer, aan de voorzijde.
Vanuit de ruime hoofdslaapkamer aan de achterzijde is de badkamer rechtstreeks bereikbaar via de inloopkast.
De badkamer is voorzien van ligbad, douche en dubbel wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap te bereiken ruime voorzolder voorzien van Velux dakraam. Ook de opstelplaats voor de wasmachine en droger vindt u hier.
Grote vierde slaapkamer met dakkapel aan tuinzijde en Velux dakraam aan voorzijde, hierdoor kan deze kamer, indien gewenst, op eenvoudige wijze opgedeeld worden in 2 (slaap)kamers.

En dan nemen we een kijkje in de tuin. Opvallend is de fijne ligging op het zuidwesten. Genieten van het zonnetje overdag en ook ’s avonds met een koel drankje; er is hier altijd wel een lekker plekje te vinden. De elektrische zonwering zorgt voor de nodige schaduw. Tevens is een klein tuinhuisje aanwezig.

Bijzonderheden van deze woning:
- Auto luwe straat;
- Goede staat van onderhoud;
- Ruime woning met veel praktische ruimte;
- Nieuwe pvc vloer op de begane grond;
- Eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen en HR+ glas;
- Tweede verdieping kunststof dakkapel en twee Velux dakramen;
- Fraai aangelegde tuin voorzien van verlichting en water ornament.
- Elektrische zonwering;
- Energielabel B.

De woning is goed onderhouden en voorzien van dak, spouw, en vloerisolatie. De gehele boven verdieping is voorzien van nieuwe kunststof draai kiep ramen en uiteraard voorzien van isolerende beglazing.

In de aangebouwde stenen berging vindt u de Nefit HR Combiketel.

Wij nodigen u van harte uit om deze verrassend ruime woning te bezichtigen!
Bel voor een afspraak met Getreuer Makelaars.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.