Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Binnensingel 32 - DEVENTER

Binnensingel 32

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1922
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 242 m2
  • Woon opp. ca.: 158 m2
€ 710.000,- kosten koper

Binnensingel 32 te Deventer

Goed onderhouden klassiek herenhuis met garage, fraai aangelegde en diepe achtertuin met een prettige zonligging.
De woning beschikt over een ruime woonkamer met serre, luxe keuken, vier grote slaapkamers, twee badkamers.
Diepe onderhoudsarme achtertuin, gelegen op het zuidwesten, met garage en achterom.
Het groen van het Rijsterborgherpark en voorzieningen van de Deventer binnenstad liggen om de hoek.

Deze woning heeft een eigen website.
Kijk voor meer informatie op:binnensingel32.nl

Indeling van de woning:
Entree bestaande uit een groot tochtportaal met glas-in-lood deur naar de centrale hal. Toiletruimte en fraaie trapopgang naar de verdieping met daaronder de deur naar de kelder.
Ruime dichte keuken voorzien van luxe hoekkeuken met granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, zoals: keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vrieskast, combimagnetron.
Sfeervolle woonkamer met balken plafond, open haard en serre aan de tuinzijde. Tussen de woonkamer en serre zijn hoge schuifdeuren met glas in lood en links en rechts twee vaste kasten. De serre is nu o.a. in gebruik als tv-kamer. Dubbele tuindeuren verbinden de serre/woonkamer met de tuin. Op de begane grond ligt een mooie laminaatvloer.

Kelder:
Ruime kelder onderverdeeld in twee vertrekken. Het eerste deel is in gebruik als een wijnkelder. In het tweede deel is een grote opslagruimte en tevens hangt hier de HR combiketel. Vanuit de kelder is de kruipruimte onder de woning bereikbaar.

Eerste verdieping:
Overloop met daaraan diverse klassieke deuren en een aparte toiletruimte. Aan de voorzijde van de woning zijn een grote slaapkamer met 3 vaste kasten en een stijlvolle badkamer.
Deze badkamer is voorzien van een ligbad "op pootjes", douchehoek met regendouche en glazen deuren, designradiator en wastafelmeubel met daarboven een spiegel.
Aan de tuinzijde is een tweede grote slaapkamer. Deze beschikt over een vaste schuifkast en openslaande deuren naar het dakterras met zicht op de tuin en met een goede zonligging. Het dakterras/balkon is over de hele breedte van de woning gelegen. Verder is op deze verdieping nog een ruime tweede badkamer (voor logees). De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel, vaste kast en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Deur naar het dakterras.
In beide slaapkamers en op de overloop ligt een mooie laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op een kleine overloop met links en rechts deuren naar de twee grote zolderslaapkamers.
Beide slaapkamers zijn over de volledige breedte van de woning gelegen. Beide kamers hebben vaste kasten en zijn voorzien van een mooie laminaat vloer.
De slaapkamer aan tuinzijde heeft een dakkapel. De overige ramen op deze verdieping zijn Velux dakramen.

Tuin + parkeren:
Bij de woning hoort een fraai aangelegde tuin. Aan de voorzijde is een onderhoudsarme tuin met klassiek hekwerk.
De achtertuin bestaat uit diverse gezellige terrassen, die met elkaar verbonden zijn door borders met daartussen trapjes, die de diverse hoogteverschillen in deze tuin overbruggen. De tuin heeft een heerlijke zonligging (ZW).
De woning aan de Binnensingel is in 1922 gebouwd, de tuin is deels gesitueerd op het talud wat afloopt naar de in 1883 gedempte binnengracht.
De achtertuin grenst aan een klein weggetje Het Perck. Via dit weggetje kan je met de auto aan de achterzijde van het perceel komen. Hier staat de stenen garage, voorzien van elektrische deur, die bij de Binnensingel 32 hoort.

Goede ligging:
De woning is perfect gelegen in een rustige straat op korte loopafstand van het door Leonard Springer ontworpen "Rijsterborgherpark", het mooie NS-station van de stad en de rivier IJssel.
Het historische stadscentrum van Deventer met al haar monumenten, winkels, horeca en de vele culturele voorzieningen ligt om de hoek.

Algemeen:
- Goed onderhouden herenhuis met garage;
- Diepe tuin gelegen op het zuidwesten;
- Perceel is 242 m2 groot;
- Grote woonkamer;
- Vier ruime slaapkamers, twee badkamers;
- Rondom dubbel glas.
- Dakisolatie;
- Energielabel C;

Interesse in deze fraaie binnenstadwoning met diepe tuin en eigen garage?
Bel snel met ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.