Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Bonenkamp 13 - DEVENTER

Bonenkamp 13

Deventer

  • Bouwjaar: 1994
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Servicekosten € 270,- per maand
  • Woon opp. ca.: 100 m2
verkocht

Bonenkamp 13 te Deventer

Op de grens van de woonwijk Het Essenerveld en het grondgebied van het oude dorp Colmschate ligt midden in het groen het kleinschalige appartementencomplex Trïentalis.
Zeven ruime appartementen verdeeld over drie woonlagen. Elk appartement beschikt over een eigen garage met daarvoor ruimte om goed te parkeren.
Op de bovenste verdieping is, vanwege verhuizing naar het nabijgelegen Huize Salland, één van de twee penthouses beschikbaar gekomen.
In dit lichte en ruime appartement heeft de vorige bewoner vanaf 1994 met heel veel plezier gewoond.

Omschrijving van het complex:
De Trïentalis heeft een overdekte entreepartij met toegangsdeur, brievenbussen en bel-plateau gekoppeld met de video-com in het appartement.
Ruime entree met toegang naar de centrale hal en een gemeenschappelijke bergruimte. In de centrale hal is de liftinstallatie en een deur naar de gang met daaraan de zeven inpandige garages.
Voor het complex is bij de entree een fraaie tuin aangelegd. Op het terrein zijn extra parkeerplaatsen voor bezoek.

Omschrijving van het appartement:
Ruime entree met toiletruimte en deur naar de woonkamer. De grote woonkamer is op het zuiden en het westen georiënteerd. De vele raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval en bieden ruim uitzicht op de groene omgeving.
Het dakterras, met een grootte van 19 m2, is via een brede schuifpui vanuit de woonkamer bereikbaar. Twee grote zonneschermen, elektrisch bedienbaar, bieden de gewenste beschutting op het dakterras.

Half open keuken met diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte. Een leuke eetbar schermt de keuken een beetje af van de woonkamer.
Zijraam met screen. Naast de keuken is de bijkeuken gelegen met daarin de Atag HR combi ketel uit 2012, MV-box, wasmachineaansluiting en voldoende ruimte voor extra bergkasten.

De beide slaapkamers zijn op het koele noorden gelegen en zijn vanuit de woonkamer via een kleine tweede hal bereikbaar.
De hoofdslaapkamer is zeer ruim qua afmeting. De tweede kamer heeft de ideale afmetingen om te gebruiken als studeerkamer.
Aan dezelfde hal is ook de badkamer gelegen. De inpandige badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douchehoek, toilet en twee wastafels met daarboven een grote spiegel met verlichting.

De omgeving:
Op slechts een paar minuten fietsen ligt het goed uitgeruste winkelcentrum Colmschate, NS-station Colmschate en het sportcentrum De Scheg. Wandelen kan in de bossen en over de landerijen van het nabij gelegen landgoed De Bannink.
Het stadscentrum van Deventer is via de Holterweg makkelijk met de auto bereikbaar. En wilt u het land weer in dan is de snelweg A1 binnen drie minuten bereikt.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994;
- Woonoppervlak 100 m2;
- Dakterras 19 m2;
- Eigen garage met daarvoor parkeerplaats;
- Volledig geïsoleerd;
- Rondom kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Mechanische ventilatie;
- Atag Remeha HR-combiketel CW4 - 2012;
- Energielabel B;
- Servicekosten € 270,- per maand.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit ruime appartement?
Bel met ons kantoor voor het maken van een afspraak of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl