Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Boreelplein 11 - DEVENTER

Boreelplein 11

Deventer

  • Bouwjaar: 2007
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 82 m2
verkocht

Boreelplein 11 te Deventer

Wonen in hartje centrum van het historische Deventer en genieten van comfort, rust en ruimte?

Dat kan in dit penthouse dat beschikt over twee slaapkamers, een riante loggia met vrij uitzicht over de Buitengracht, privé zonneterras en eigen parkeerplaats in de kelder van het complex. Het 3-kamer appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het Boreelcomplex (2007) met op een steenworp afstand diverse voorzieningen zoals een supermarkt, winkels, sportschool, bioscoop, schouwburg, NS station en rivier de IJssel. Uitvalswegen en de A1 zijn in de nabije omgeving gesitueerd.

Indeling

Begane grond: Afgesloten entree vanuit het winkelgebied Boreelplein te bereiken, toegang middels videofoon, centrale hal met brievenbussentableau en toegang tot de fietsenberging, lift en het trappenhuis.

2e verdieping: Via het eigen dakterras bereikt u de entree van het appartement. Hal met meterkast, toilet voorzien van zwevend closet en hoekfonteintje, 2 slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, douchecabine met stoomfunctie en een sauna. Technische ruimte met opstelplek voor de Intergas CV-ketel (2007), wasmachine en droger aansluiting, mechanische ventilatie unit en bergruimte.

Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de loggia en fantastisch vrij uitzicht op de Buitengracht. De half open keuken is in hoek opgesteld en voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en koelkast.

Bijzonderheden:

- Maandelijkse bijdrage aan de V.v.E. van € 192,00 (incl. parkeerplaats);
- Riante loggia met vrij uitzicht op de buitengracht en eigen dakterras;
- Kleinschalig complex met volop privacy door beukenhagen op daktuin;
- Houten berging op de gemeenschappelijke daktuin;
- Geen bovenburen dankzij ligging op bovenste verdieping;
- Eigen parkeerplaats in de onder het complex gelegen parkeerkelder;
- Grote gezamenlijke fietsenberging op begane grond;
- Volledig geïsoleerd, definitief energielabel A;
- Glasvezelaansluiting.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.