Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Boreelplein 24 - DEVENTER

Boreelplein 24

Deventer

  • Bouwjaar: 2007
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 86 m2
verkocht

Boreelplein 24 te Deventer

Wonen in het kloppend hart van Deventer en elke dag genieten van een fantastisch vrij uitzicht?

Dat kan in dit penthouse met riant zonneterras, eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over de Buitengracht en de historische stad Deventer. Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het Boreelcomplex (2007) met op een steenworp afstand diverse voorzieningen zoals een supermarkt, winkels, sportschool, bioscoop, schouwburg, NS station en rivier de IJssel. Uitvalswegen en de A1 zijn in de nabije omgeving gesitueerd.

Indeling

Begane grond: Afgesloten entree vanuit het winkelgebied te bereiken, toegang middels videofoon, centrale hal met brievenbussentableau en toegang tot de fietsenberging, lift en het trappenhuis.

1e Woonlaag: Entree, hal met meterkast, toilet met zwevend closet en hoekfonteintje, 2 slaapkamers waarvan een met een ingebouwde kledingkast en een badkamer met dubbel wastafelmeubel, ligbad en separate douche. Technische ruimte met opstelplek voor de Intergas CV-ketel, wasmachine en droger aansluiting, mechanische ventilatie unit en bergruimte.

Ruime woonkamer met erker en fantastisch uitzicht op de Buitengracht. Woonkeuken met luxe keukenopstelling voorzien van een 4-pits inductiekookplaat met gas wokbrander, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, koelkast, vriezer, Quooker en wijnkoeler. Vanuit de woonkeuken zijn er openslaande deuren naar het dakterras.

Vanaf het riante eigen dakterras van maar liefst 70 m2 heeft u vrij uitzicht op de fraai aangelegde binnentuin en ziet u in de verte de Deventer skyline.

Bijzonderheden:

- Maandelijkse bijdrage aan de V.v.E. van € 192,00 (incl. parkeerplaats);
- Kleinschalig complex met volop privacy door beukenhagen op daktuin;
- Houten berging op de gemeenschappelijke daktuin;
- Nagenoeg het gehele woongedeelte is v.v. een siergrondvloer met vloercoating;
- Eigen parkeerplaats in de onder het complex gelegen parkeerkelder;
- Grote gezamenlijke fietsenberging op begane grond;
- Zonwering op het dakterras;
- Glasvezelaansluiting.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.