Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Brinkgreverweg 202 - DEVENTER

Brinkgreverweg 202

Deventer

  • Type: eengezinswoning twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 1929
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 294 m2
  • Woon opp. ca.: 152 m2
€ 585.000,- kosten koper

Brinkgreverweg 202 te Deventer

Nabij het stadscentrum en het NS-station, gelegen twee onder een kap woning met garage en luxe uitgebouwde woonkeuken.
In de woning zijn nog diverse originele elementen bewaard gebleven zoals: glas-in-lood ramen, kamer-en-suite deuren, paneeldeuren en hardstenen schouwen.
De moderne woonkeuken, de sfeervolle woonkamer en naastgelegen studeerkamer zijn samen groot 70 m2.
Besloten achtertuin op het zuidoosten voorzien van groot terras en veranda.
Goede parkeergelegenheid op eigen terrein.
Kaveloppervlak 294 m2.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op brinkgreverweg202.nl

Indeling van de woning:
De begane grond van de woning is zeer ruim van opzet. In 2015 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd met een eetkamer/woonkeuken van maar liefst 33 m2.
Deze mooie uitbouw is voorzien van een moderne witte keuken met o.a. spoeleiland, veel kastruimte, brede aanrechtbladen en veel en goede inbouwapparatuur voor de echte kookliefhebber.
Twee koelkasten en een vrieskast. Drie verschillende soorten ovens (stoomoven, heteluchtoven en een combi-oven/magnetron), vaatwasser, 5 pits gaskookplaat en daarboven een moderne rvs afzuigkap. Grote raampartijen met dubbele deuren zorgen voor een mooie lichtinval en verbinden de keuken met de naastgelegen tuin.
De uitgebouwde woonkeuken sluit aan op de sfeervolle woonkamer, type kamer-en-suite, groot 30 m2 met schuifdeuren tussen de voorkamer en de achterkamer.
In beide vertrekken is de originele hardstenen schouw nog aanwezig. De voorkamer wordt gebruikt als zithoek, hier is een houtkachel en een erker met glas-in-lood ramen. Wil je hier rustig ontspannen zitten dan trek je de schuifdeuren dicht.
De achterkamer is door de verbouwing centraal in de woning komen te liggen en verbindt de gang, de woonkeuken, zitkamer en de studeer-/werkkamer met elkaar.
De studeerkamer is gesitueerd waar voor de verbouwing de keuken was.
De entree is voorzien van een klassieke voordeur met glas-in-lood raam. Trapopgang naar de verdieping, toiletruimte en toegang naar de provisiekelder.

Eerste verdieping:
Ruime en lichte overloop met twee mooie glas-in-lood ramen in de zijgevel.
Overloop met twee mooie glas-in-lood ramen, met een prachtige lichtinval en tegelijk veel privacy.
Op deze verdieping zijn drie kamers, waarvan twee in gebruik als slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft net zoals de woonkamer een leuke erker.
De grote slaapkamer aan de achterzijde beschikt over twee vaste kasten en heeft toegang tot het grote dakterras op de uitgebouwde woonkeuken.
De derde kamer wordt nu gebruikt als was- en strijkkamer. Hier staan dan ook de wasmachine en de wasdroger. Op zich zou hier eenvoudig weer een slaapkamer van gemaakt kunnen worden.
Lichte badkamer met wastafel, tweede toilet en douchecabine. Achter de vijfde deur op de overloop is de trap naar de zolderverdieping.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is in gebruik als één grote slaapkamer met aan voor- en achterzijde een dakkapel. De toegangsdeur naar deze kamer is op de overloop van de eerste verdieping.

De tuin en veranda:
De woning staat op een ruime kavel van 294 m2. Aan de voorzijde is een diepe voortuin met goede parkeergelegenheid op eigen terrein. Stenen garage/berging naast het huis.
De brede achtertuin is op het zuidoosten gelegen, beschikt over een groot terras, borders en een grote veranda achter op het perceel.

Locatie
De woning ligt op loopafstand van de binnenstad van Deventer met alle denkbare voorzieningen zoals NS-station, winkels, supermarkten, horeca, bioscoop en de Deventer Schouwburg.
Ook gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar de N348 en de snelweg A1.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1929.
- In 2015 uitgebouwd met moderne woonkeuken van 33 m2.
- Woonoppervlak totaal: 152 m2.
- Garage: 19 m2.
- Dakterras: 32 m2
- Inhoud: 598 m3.
- Kaveloppervlak: 294 m2.
- Dakisolatie, dubbel glas.
- Verwarming middels Intergas HR combi-ketel (2013).
- Energielabel E.

Interesse in deze ruime twee onder een kap woning met grote woonkeuken?
Bel voor een afspraak met Getreuer Makelaars.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.