Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Brinkgreverweg 31 - DEVENTER

Brinkgreverweg 31

Deventer

  • Type: herenhuis tussenwoning
  • Bouwjaar: 1907
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 172 m2
  • Woon opp. ca.: 168 m2
verkocht

Brinkgreverweg 31 te Deventer

Vlakbij het stadscentrum gelegen klassiek herenhuis met ruime voortuin en diepe besloten achtertuin op het noordwesten. De woning maakt een onderdeel uit van een mooie gevelwand van vergelijkbare herenhuizen. Herenhuizen met fraaie klassieke architectuur, hoge plafonds met ornamenten, schouwen, paneeldeuren en schuifdeuren in de kamer-en-suite.
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met keuken en serre. Aan de voorzijde heeft deze woning een grote erker met daarboven een klein balkon. Groot souterrain onder de woning. Dakisolatie en grotendeels dubbel glas.
Op loopafstand van het huis zijn twee supermarkten, het NS-station en het mooie historische stadscentrum van Deventer met al haar voorzieningen.

Indeling:
Entreeportaal, gang met de fraaie trapopgang, toiletruimte en toegang tot het souterrain. Deur naar keuken en woonkamer.
De woonkamer, type kamer en suite, met klassieke schuifdeuren, hoge plafonds met ornamenten en aan de voorzijde een grote erker met ingebouwd zitbankje. Aan de achterzijde is een serre met openslaande deuren naar de tuin en het terras, daarnaast is een open verbinding naar de naastgelegen keuken.
De keuken is voorzien van een keukenblok met spoelbak en aan de ander zijde van de keuken staat een rvs fornuis met 5-pits gas comfort en een brede elektrische oven en daarboven een rvs afzuigkap. Deur naar de tuin.

Onderverdieping:
Nagenoeg onder de gehele woning is een groot souterrain. Een ideale ruimte als bergruimte en/of hobbyruimte.
Onder de keuken is een tweede kelder.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan één met een klein balkon aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Badkamer met ligbad, wastafel en douche.
Ook deze verdieping is mooi licht door de grote raampartijen en de hoge plafonds.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is nu in gebruik als domein van de ouders. Eén grote ruimte met daarin het slaapgedeelte en aansluitend de badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.
Aan de voorzijde van de zolderverdieping is een dakkapel en twee bergruimtes, afgeschermd met schuifdeuren. Intergas HR combiketel (2008).

Algemeen:
- Diepe zonnige achtertuin met achterom.
- Voorzien van dakisolatie en grotendeels dubbel glas.
- De woning heeft bijzonder veel originele stijldetails, sfeer en karakter.
- Een woning met een typische uitstraling van begin 1900
- Buitenschilderwerk in 2020 uitgevoerd.
- Intergas HR combiketel.
- Kaveloppervlak: 172 m2.
- Woonoppervlak: 168 m2.
- Souterrain: 55 m2.
- Inhoud: 722 m3.