Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Charlotte Ruysstraat 20 - DEVENTER

Charlotte Ruysstraat 20

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1995
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 138 m2
  • Woon opp. ca.: 101 m2
verkocht

Charlotte Ruysstraat 20 te Deventer

Goed onderhouden tussenwoning met leuke voortuin en diepe zonnige achtertuin met zonneterras, houten berging en achterom. Ruime parkeergelegenheid voor de woning.

De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke woonstraat in de woonwijk "Swormink-Zuid", op korte afstand van diverse voorzieningen zoals kinderspeelplaats, sportvelden, het vernieuwde winkelcentrum Flora, diverse basisscholen en medische voorzieningen. Gunstig gelegen ten opzichte van de A1, Deventer-Oost, uitvalswegen naar het stadscentrum, sportcentrum De Scheg en het NS-station Colmschate.

Indeling

Begane grond: entreeportaal met meterkast, halfopen keuken aan de voorzijde van de woning gelegen, voorzien van een hoekkeuken met ingebouwde keramische kookplaat en afzuigkap. Portaal met trapopgang en toiletruimte die in 2017 is vernieuwd. L-vormige woonkamer met siergrindvloer en grote raampartij met dubbele tuindeuren en zicht op de diepe en zonnige, op het westen gelegen, achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers. Nette badkamer, deze is in 2017 vernieuwd en voorzien van toilet, douche en een wastafelmeubel met daarboven een spiegel met verlichting.

Tweede verdieping: open zolder die de mogelijkheid biedt tot realisatie van een vierde slaapkamer. Achter de knieschotten is bergruimte aanwezig en de zolder is tevens de opstelplaats voor de wasapparatuur en cv-ketel (betreft een Atag lease ketel, bouwjaar 2017).

Bijzonderheden

- Atag cv ketel betreft een lease ketel uit 2017 (€34,60 per maand, Energiewacht);
- Diepe tuin op het westen met achterom, bestrating aangelegd in 2019;
- Vierde slaapkamer mogelijk op de ruime zolder;
- Badkamer en toilet vernieuwd in 2017;
- Rondom voorzien van dubbel glas en dak-, vloer en gevelisolatie;
- Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2018.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.