Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Davostraat 37 - DEVENTER

Davostraat 37

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1897
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 72 m2
  • Woon opp. ca.: 72 m2
verkocht

Davostraat 37 te Deventer

Aan de rand van het historische centrum van Deventer en op loopafstand van het NS station en het prachtige Rijsterborgherpark ligt deze karakteristieke en uitgebouwde tussenwoning (1897) met tuin, berging en achterom. Bovendien ligt nagenoeg om de hoek de Boxbergerweg met tal van winkels voor de dagelijkse levensbehoeften.

Aan de voorzijde is de woning op de eerste verdieping uitgebouwd. Het schuine met pannen gedekte dak is in 2010 vervangen voor een gemetselde stenen gevel en een nieuw plat dak. De gevels zijn direct voorzien van fraaie knipvoegen om de woning nog meer uitstraling te geven!

Indeling

Begane grond:

Entree, hal met trap naar verdieping, lichte en straatgerichte woonkamer met hoog plafond en aansluitend de open keuken. De keuken in L-opstelling is voorzien van een hoog aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combi-oven, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Tevens is hier de toegang naar de ruime kelder met stahoogte. Aan de achterzijde is een toilet met fonteintje aangebouwd. Vanuit de woonkamer bereik je via de openslaande deuren de achtertuin.

Eerste verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers en een moderne badkamer die beschikt over zwevend closet, dubbel wastafelmeubel, inloopdouche en aansluiting voor de wasmachine. Middels een vlizotrap is de ruime geïsoleerde bergzolder met C.V. ketel te bereiken.

Tuin

Vanuit de woonkamer is de stadstuin te bereiken met achterin de tuin een ruime vrijstaande stenen berging. Direct achter de woning is een 'recht van overpad' gevestigd, de buren van nummer 39 en 41 en van Korte Davostraat 1 mogen hier gebruik van maken.

Bijzonderheden

- Verwarming en warm water middels Remeha cv-ketel (2008);
- Woning v.v. grotendeels dubbel glas en dak isolatie;
- Definitief energielabel F (geldig tot 16-08-2028);
- Recht van overpad direct achter de woning;
- In 2010 op de 1e verdieping uitgebouwd;
- Gratis parkeren mogelijk direct voor de deur;
- Historische binnenstad, NS station en winkels op loopafstand.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.