Getreuer Makelaars

De Groene Gaard 16

Deventer

  • Type: Woonhuis
  • Bouwjaar: 2024
Prijs op aanvraag vrij op naam

De Groene Gaard 16 te Deventer

Deventer, 16 woningen De Groene Gaard
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: De Groene Gaard.

De Groene Gaard
De Groene Gaard bestaat uit een verzameling van zestien woningen en vijf woningtypes. Of u nu op zoek bent naar een ruime eengezinswoning of een levensloopbestendige woning, onze plattegronden bieden een diversiteit aan indelingen en ontwerpen die aansluiten bij uw woonwensen en behoeften. De plattegronden, verkooptekeningen en opties zijn nu voor u beschikbaar op de website.

Start verkoop
De verkoop van de 16 woningen gaat van start op donderdag 18 januari 2024. De deuren van het Informatiecentrum Steenbrugge (Joan Derk van der Capellenstraat 3, 7415 NS Deventer) staan voor u open van 16:00 tot 18:30 uur voor een vrije inloop. Het verkoopteam, de makelaars en hypotheekadviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u informatie te geven over de woningtypes, kavels en financiering.


Heeft u hulp nodig bij de digitale inschrijving? De makelaars staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Maak hiervoor een afspraak binnen de inschrijftermijn met één van de makelaars. De verkoop loopt via Getreuer makelaars en Ten hag makelaars.

De makelaars staan voor u klaar...
Heeft u vragen? Neemt u gerust contact op met één van de makelaars en bel met ons kantoor: 0570-516061.