Getreuer Makelaars

De Rielertuin 21

Deventer

  • Bouwjaar: 2024
Prijs op aanvraag vrij op naam

De Rielertuin 21 te Deventer

Project De Rielertuin

Ben je enthousiast en heb je interesse in één van deze woningen, vanaf maandag 13 november 17:00 uur kan je je voorkeur opgeven op de projectwebsite : De Rielertuin

We hebben goed nieuws! We gaan starten met de verkoop van de 9 woningen en de 12 appartementen in De Rielertuin!

Ontdek De Rielertuin: In het kleinschalige nieuwbouwproject De Rielertuin in Deventer zul je je direct thuis voelen. Het is overzichtelijk, het woning aanbod is gevarieerd en de ligging zeer centraal. Er zijn 6 eengezinswoningen, 12 appartementen en 3 bungalows met slapen en baden op de begane grond. Dus keuze genoeg! Naast je eigen tuin, terras of balkon is er bovendien ook nog een extra binnentuin die allure geeft aan je woning. Samen met de kwaliteit van de woningen wordt dit een fantastische plek om te wonen.

Start verkoop
Maandag 13 november om 17:00 uur is het zover. We gaan dan online van start met de verkoop van het nieuwbouwproject De Rielertuin op de voormalige Shita locatie aan de Tjoenerstraat. Vanaf dat moment staat alle benodigde informatie om je in te schrijven op de website: derielertuin.nl.

Inloopochtend voor geïnteresseerden
Heb je nog vragen die niet beantwoord worden op de website of wil je graag even iemand persoonlijk spreken?
Op zaterdagochtend 18 november van 10 tot 12:00 uur is er voor geïnteresseerden een inloopochtend in wijk- en speeltuinvereniging De Driehoek, Rielerweg 110.

Verkopende makelaars
De verkopende makelaars van Getreuer Makelaars en Miqa Makelaardij zijn van alles op de hoogte. Bel of mail ze gerust, zij helpen je verder. Tijdens de inloopochtend zijn ze er ook.

Hypotheek
Als je serieuze interesse hebt is het belangrijk om te weten wat je financieringsmogelijkheden zijn. Dus maak nu alvast een afspraak met een onafhankelijke adviseur. De Hypotheekshop Deventer Centrum en Finenzo Deventer Hypotheken zijn al op de hoogte van het project De Rielertuin. En dat helpt!

We zien je graag op zaterdag 18 november!

Met vriendelijke groet, Verkoopteam De Rielertuin