Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
De rielertuin Bouwnr: 12 0 ong - DEVENTER

De rielertuin Bouwnr: 12 0 ong

Deventer

  • Bouwjaar: 2024
  • Bouwvorm: nieuwbouw
  • Woon opp. ca.: 65 m2
€ 375.000,- vrij op naam

De rielertuin Bouwnr: 12 0 ong te Deventer

Het aanbod van De Rielertuin is zeer gevarieerd. Er zijn 6 eengezinswoningen, 12 appartementen en 3 bungalows met slapen en baden op de begane grond. Dus keuze genoeg! Naast je eigen tuin, terras of balkon is er bovendien ook nog een extra binnentuin die allure geeft aan je woning. Samen met de kwaliteit van de woningen en appartementen wordt dit een fantastische plek om te wonen!

De Rielertuin telt 12 appartementen. Ze zijn verdeeld over vier lagen van een markant, getrapt gebouw. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers en hebben allemaal een balkon of royaal terras op het zonnige zuid/westen. Vanaf de eerste lentezon kun je hier heerlijk genieten. Ontdek hieronder de vier verschillende appartement types.


Wij bieden u aan: BOUWNUMMER 12

type A
BEGANE GROND
65 M2 WOONOPPERVLAKTE
15 M2 TERRAS
2 SLAAPKAMERS

Indeling
Door de voordeur bereik je de centrale gang van dit appartement. Vanuit je woonkamer/keuken kijk je lekker ver weg naar buiten. Door de hoge ramen baadt de ruimte in het licht. De hoge plafonds maken het ook bij deze appartementen mogelijk om veel kastruimte te creëren. Van de twee slaap¬kamers is er één ruim genoeg voor een twee-persoonsbed. Op de inspiratieplattegrond hebben we van de 2e slaapkamer een thuiskantoor ge¬maakt. In het hart van het appartement vind je de badkamer met separaat toilet en de ruimte voor de wasmachine en warmteinstallatie.

Buiten ruimte
Op de begane grond hebben de appartementen een terras als buitenruimte. Daar heb je plek voor een paar lekkere stoelen en een kleinere eettafel. Bij zonnig weer verplaats je ze naar het binnenhof.

Berging
Elk appartement heeft op de begane grond een fietsenberging.

Parkeren
Bij De Rielertuin heeft elk appartement 1 parkeerplaats. Daarnaast is er ruimte voor 2 deelauto’s.

Eigentijds en natuurlijk ontwerp
De Rielertuin is ontworpen door Beltman architecten. Zoals je kunt zien hebben de woningen een eigentijds ontwerp met een warme, natuurlijke uitstraling gekregen. Details zoals bijzonder metselwerk en betimmering geven elk type woning een heel eigen karakter. Het appartementengebouw is door het getrapte ontwerp een blikvanger binnen de buurt.
Alle woningen worden gebouwd met hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. Vanzelfsprekend zijn ze ook hoogwaardig geïsoleerd en uiterst energiezuinig. Binnen geniet je het hele jaar van een aangenaam binnenklimaat.
Rond het groene binnenhof
Elke woning heeft een eigen buitenruimte met uitzicht over het binnenhof. In deze groene oase maak je een praatje met je buren en kinderen kunnen er veilig spelen. Er is een gemeenschappelijke ruimte van circa 25 m2 grenzend aan de binnentuin met een overdekt terras van circa 15 m2. In overleg met je buren kun je er ook dineren in de open lucht of een of een feestje organiseren. De aanleg van het groen is inbegrepen bij het project. Het zal er elk jaar mooier worden.


Bel met ons kantoor voor meer informatie: Getreuer Makelaars 0570 - 51 60 61