Getreuer Makelaars

De Rielertuin Bouwnr. 15 0 ong

Deventer

  • Bouwjaar: 2024
  • Bouwvorm: nieuwbouw
  • Woon opp. ca.: 75 m2
verkocht
onder voorbehoud

De Rielertuin Bouwnr. 15 0 ong te Deventer

Welkom bij het kleinschalige woningbouwproject de Rielertuin. Vlakbij het hart van Deventer worden er 6 eengezinswoningen, 12 appartementen en 3 bungalows met slapen en baden op de begane grond gebouwd. Je woont er heerlijk rustig rond een groen binnenhof. Toch is de gezellige drukte van de binnenstad vlakbij.

Binnen het appartementencomplex bieden wij aan bouwnummer 15 aan met een grotendeels zelf te bepalen indeling:

De Rielertuin BOUWNUMMER 15
type B
75 M2 WOONOPPERVLAKTE
4,3 M2 BALKON
2 SLAAPKAMERS

Indeling
Door de voordeur bereik je de centrale gang van dit appartement. Vanuit je woonkamer/keuken kijk je lekker ver weg naar buiten. Door de hoge ramen baadt de ruimte in het licht. De hoge plafonds maken het ook bij deze appartementen mogelijk om veel kastruimte te creëren. Van de twee slaap¬kamers is er één ruim genoeg voor een tweepersoonsbed. In het hart van het appartement vind je de badkamer met separaat toilet en de ruimte voor de wasmachine en warmte installatie.

Buiten ruimte
Dit appartement heeft een balkon op het zuiden.

Berging
Elk appartement heeft op de begane grond een fietsenberging.

Parkeren
Bij De Rielertuin heeft elk appartement 1 parkeerplaats. Daarnaast is er ruimte voor 2 deelauto’s.

Eigentijds en natuurlijk ontwerp
De Rielertuin is ontworpen door Beltman architecten. Zoals je kunt zien hebben de woningen een eigentijds ontwerp met een warme, natuurlijke uitstraling gekregen. Details zoals bijzonder metselwerk en betimmering geven elk type woning een heel eigen karakter. Het appartementengebouw is door het getrapte ontwerp een blikvanger binnen de buurt.
Alle woningen worden gebouwd met hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. Vanzelfsprekend zijn ze ook hoogwaardig geïsoleerd en uiterst energiezuinig. Binnen geniet je het hele jaar van een aangenaam binnenklimaat.

Rond het groene binnenhof:
Elke woning heeft een eigen buitenruimte met uitzicht over het binnenhof. In deze groene oase maak je een praatje met je buren en kinderen kunnen er veilig spelen. Er is een gemeenschappelijke ruimte van circa 25 m2 grenzend aan de binnentuin met een overdekt terras van circa 15 m2. In overleg met je buren kun je er ook dineren in de open lucht of een of een feestje organiseren. De aanleg van het groen is inbegrepen bij het project. Het zal er elk jaar mooier worden.

Voor meer informatie bel met Getreuer Makelaars 0570- 51 60 61 of kijk op de projectwebsite: derielertuin.nl