Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
De Rielertuin Bouwnr. 2 0 ong - DEVENTER

De Rielertuin Bouwnr. 2 0 ong

Deventer

  • Type: bungalow geschakelde woning
  • Bouwjaar: 2024
  • Bouwvorm: nieuwbouw
  • Perceel opp.: 150 m2
  • Woon opp. ca.: 134 m2
€ 595.000,- vrij op naam

De Rielertuin Bouwnr. 2 0 ong te Deventer

OPEN HUIS ZATERDAG 6 APRIL 11-15 UUR
Voor meer informatie bent u ook op zaterdag 6 april tussen 11 en 15 uur welkom op 1 van de makelaarskantoren
MIQA Makelt of Getreuer Makelaars.

Het aanbod van De Rielertuin is zeer gevarieerd.
Er komen 6 eengezinswoningen, 12 appartementen en 3 bungalows met slapen en baden op de begane grond. Dus keuze genoeg! Naast je eigen tuin, terras of balkon is er bovendien ook nog een extra binnentuin die allure geeft aan je woning. Samen met de kwaliteit van de woningen en appartementen wordt dit een fantastische plek om te wonen!
Deze woningen gaan gerealiseerd worden op de hoek van de Rielerweg / Henry Dunantlaan en de Tjoenerstraat.

Wij bieden u aan: Bungalow BOUWNUMMER 2:
Deze bijzondere woning kun je het beste omschrijven als een bungalow met een extra verdieping. Wonen, slapen en douchen doe je op de begane grond. Boven beschik je over twee extra kamers

Je woning in de Rielertuin grenst aan het groen van het binnenhof. Neem het gevoel van rust en natuur mee naar je interieur. Kies voor een palet van uitgesproken groen, samen met zachte natuurlijke tinten. Het bijzondere van groen is dat je alle schakeringen met elkaar kunt combineren. Een leuk idee is om jouw groentint(en) letterlijk te ontlenen aan het groen bij je woning. Wij kozen hier voor de frisse kleur van jonge bladeren.

134 M2 WOONOPPERVLAKTE
2 SLAAPKAMERS

Begane grond
Je bereikt de woning via de overdekte entree, die je als privéparkeerplek kunt gebruiken. De ruimtes op de begane grond liggen rond een centrale gang. De woonkamer en keuken zijn bijzonder ruim, prettig hoog en heerlijk licht. Je kiest zelf aan welke zijde je de keuken gaat plaatsen. Met bijvoorbeeld een glazen scheidingswand zou je er twee ruimtes van kunnen maken. Grenzend aan je terras vind je de master bedroom. Daar¬naast bevinden zich de luxe badkamer met inloopdouche en gescheiden toilet. Verder beschik je op deze woonlaag over een ruime berging die zowel van binnenuit als van buitenaf bereikbaar is met aansluitingen voor wasmachine en droger. En dat is heel comfortabel. Openslaande deuren in de woonkamer geven je toegang tot de deels overdekte achtertuin. Daar heb je ruimte voor een loungeterras, maar je zou er ook een buiten-eetkamer van kunnen maken. Hier zit je straks aangenaam beschut, met uitzicht over het binnenhof.

Eerste verdieping
De trap in het midden van de woning brengt je vanuit de hal naar de bovenverdieping. De twee kamers op deze woonlaag zijn beide ruim genoeg voor een tweepersoonsbed. In de grootste zou je ook nog een zithoekje kunnen inrichten. Werk je veel thuis? Dan is dit ook een ideale plek voor je thuiskantoor.

Parkeren
Bij De Rielertuin heeft elke woning 1 parkeerplaats. De 3 bungalows
hebben een privéparkeerplaats. Daarnaast is er ruimte voor 2 deelauto’s.

Eigentijds en natuurlijk ontwerp
De Rielertuin is ontworpen door Beltman architecten. Zoals je kunt zien hebben de woningen een eigentijds ontwerp met een warme, natuurlijke uitstraling gekregen. Details zoals bijzonder metselwerk en betimmering geven elk type woning een heel eigen karakter. Het appartementengebouw is door het getrapte ontwerp een blikvanger binnen de buurt.
Alle woningen worden gebouwd met hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. Vanzelfsprekend zijn ze ook hoogwaardig geïsoleerd en uiterst energiezuinig. Binnen geniet je het hele jaar van een aangenaam binnenklimaat.
Rond het groene binnenhof
Elke woning heeft een eigen buitenruimte met uitzicht over het binnenhof. In deze groene oase maak je een praatje met je buren en kinderen kunnen er veilig spelen. Er is een gemeenschappelijke ruimte van circa 25 m2 grenzend aan de binnentuin met een overdekt terras van circa 15 m2. In overleg met je buren kun je er ook dineren in de open lucht of een of een feestje organiseren. De aanleg van het groen is inbegrepen bij het project. Het zal er elk jaar mooier worden.

Bel met ons kantoor voor meer informatie: Getreuer Makelaars 0570 - 51 60 61