Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Doornenburg 714 - DEVENTER

Doornenburg 714

Deventer

  • Bouwjaar: 1973
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 110 m2
verkocht

Doornenburg 714 te Deventer

Ben je op zoek naar een kluswoning in de woonwijk Het Oostrik? Dan is deze ruime vier-kamer maisonnette woning (2-laags) met diepe achtertuin, echt iets voor jou!

De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk en is gunstig gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen o.a. snelweg A1, winkels, scholen, sportcomplex De Scheg en treinstation Colmschate. De woning beschikt over een zonnige achtertuin die is gelegen op het zuidwesten, een vrijstaande stenen berging aan de voorzijde en voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Indeling

Begane grond: entree in hal met meterkast, aan de voorzijde is de half open keuken met eenvoudig keukenblok en eetgedeelte gelegen. Tuingericht woongedeelte met deur naar achtertuin. Vanuit de woonkamer geeft een hal toegang tot de toiletruimte met staand closet en fonteintje. Ook is hier de eigen CV ketel geplaatst. Vanuit de woonkamer is er een open trap naar de slaapverdieping.

Eerste verdieping: vanuit een ruime overloop bereik je de twee grote slaapkamers aan de achterzijde. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde en is circa 15m² groot. De betegelde badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

De maandelijkse VvE bijdrage is € 119,85 en is daarmee draag je bij aan o.a. de opstalverzekering, onderhoud buitenzijde en schoonmaak buitenzijde.

Bijzonderheden:

- Asbest- en Ouderdomsclausule van toepassing op de koopovereenkomst;
- Woning is niet zelf bewoond door de verkoper(s), derhalve 'As is, where is' clausule van toepassing.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.