Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Duindoorn 8 - DEVENTER

Duindoorn 8

Deventer

  • Type: eengezinswoning twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 1989
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 230 m2
  • Woon opp. ca.: 116 m2
verkocht

Duindoorn 8 te Deventer

Welkom in deze ruime, uitstekend onderhouden twee-onder-een-kap woning met maar liefst VIJF slaapkamers, een aangebouwde stenen garage met eigen oprit, gelegen in de prettige woonwijk 't Bramelt. De woning is goed geïsoleerd, heeft maar liefst 12 zonnepanelen, een nieuwe C.V.-Ketel uit 2022, wat alles bij elkaar de woning energiezuinig maakt. Verder heeft de woning een moderne keuken en badkamer. De fraaie aangelegde achtertuin met achterom is voorzien van een groot zonneterras en mooie borders waar elk seizoen prachtige kleuren te aanschouwen zijn.

De woning is gelegen in een rustige woonstraat in een levendige kindvriendelijke woonomgeving.
Diverse sportvoorzieningen o.a. ijsbaan en zwembad De Scheg, het winkelcentrum Colmschate, het treinstation Deventer-Colmschate alsmede diverse basisscholen liggen op korte fietsafstand van de woning. De oprit voor de snelweg A1 is binnen enkele minuten te bereiken.

Deze woning heeft een eigen woningwebsite.
Kijk voor meer informatie op: duindoorn8.nl

De woning heeft de volgende indeling:
Overdekte buitenentree, hal met meterkast, toiletruimte met zwevend toilet voorzien van fonteintje, mooie met PVC beklede trap naar de verdieping.
Ruime tuingerichte woonkamer voorzien van PVC vloer met schuifpui naar het terras en de tuin, bergruimte onder de trap. De woning is in 2021 voorzien van nieuwe Svedex binnendeuren. Aan de voorzijde van de woning is de fraaie moderne hoekkeuken met veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-magnetronoven, gaskookplaat en daarboven een rvs afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop, vier slaapkamers waarvan twee slaapkamers met een Frans balkon. De slaapkamer aan de tuinzijde beschikt naast het Franse balkon ook nog over een dakkapel.
De moderne luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met daarboven een spiegel, zwevend toilet en een designradiator.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich de vijfde ruime slaapkamer met kunststof dakkapel aan voorzijde en Veluxraam aan achterzijde van de woning. De opstelplaats voor wasmachine, droger, C.V.-ketel uit 2022, mechanische ventilatiebox en omvormer van de zonnepanelen bevinden zich op de voorzolder. Verder is er nog extra bergruimte achter het knieschot.

Tuin:
De royale achtertuin van 97 m2 is fraai aangelegd door een hovenier. Een mooi gazon, sierbestrating en kleurrijke onderhoudsvriendelijke planten in de borders, de tuin heeft een achterom. De garage is vanuit de achtertuin en voortuin bereikbaar, deze is voorzien van elektra en water.
Het platte dak met bitumendakbedekking is in 2019 nog vernieuwd.

Bijzonderheden:
- 12 Zonnepanelen;
- C.V. - ketel 2022;
- Energielabel B;
- 5 Slaapkamers;
- Kunststof dakkapel;
- Schuifpui;
- Schilderwerk kozijnen 2020;
- Fraai aangelegde achtertuin;
- Stenen garage;
- 2 parkeerplekken op eigen terrein;

Wij nodigen u van harte uit om deze grote twee onder een kap woning te bezichtigen!
Bel voor een afspraak met Getreuer Makelaars.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.