Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Ferdinand Bolstraat 21 - DEVENTER

Ferdinand Bolstraat 21

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1936
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 84 m2
  • Woon opp. ca.: 76 m2
verkocht

Ferdinand Bolstraat 21 te Deventer

In de gewilde woonwijk "De Zandweerd" en aan een rustige straat gelegen ruime tussenwoning met een zonnige en op het zuidwesten gesitueerde achtertuin. Deze woning is nog voorzien van een aantal authentieke elementen zoals paneeldeuren, erker aan de voorzijde en sfeervolle open haard. Voorzieningen zoals de Deventer binnenstad, supermarkten, basisscholen en rivier de IJssel zijn binnen enkele minuten lopen bereikbaar.

Begane grond:

Via de entree betreedt u de hal met trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. De lichte woonkamer heeft een authentieke open haard en erker aan de straatzijde. Vanuit de woonkamer zijn het toilet en de keuken bereikbaar. De gesloten keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een combi-magnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser en heeft een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:

Vanaf de overloop zijn twee ruime slaapkamers en een doucheruimte te bereiken. De dakkapellen aan de voor- en achterzijde zorgen voor meer woonoppervlak op deze verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafelmeubel en biedt toegang tot het tweede toilet. Middels een vaste trap is vanuit deze slaapkamer ook de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:

Open zolder met een groot Velux dakraam waardoor een lichte zolder is ontstaan, hier kan eventueel een 3e slaapkamer gerealiseerd worden. De zolder is tevens de opstelplek van de Intergas CV ketel (2009).

Tuin:

De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten. Er is een ruime houten schuur aanwezig evenals een achterom.

Bijzonderheden:

- Grotendeels voorzien van dubbel glas en dakisolatie;
- Verwarming en warm water middels Intergas CV ketel (2009);
- Sfeervolle open haard in woonkamer aanwezig;
- Zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten en eigen achterom;
- Uitstekende ligging t.o.v. Deventer binnenstad, supermarkten en rivier de IJssel.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.