Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Floris van Wevelinghovenstraat 11 - DEVENTER

Floris van Wevelinghovenstraat 11

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1967
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 114 m2
  • Woon opp. ca.: 105 m2
verkocht

Floris van Wevelinghovenstraat 11 te Deventer

Volledig gerenoveerde tussenwoning met uitbouw!

In de fraai vernieuwde kindvriendelijke woonwijk Landsherenkwartier vindt u deze in 2015 volledig gerenoveerde en uitgebouwde tussenwoning met eigen parkeerplaats. Landsherenkwartier is een leuke en jonge buurt die zich kenmerkt door een ruime en open opzet met veel openbaar groen. Bijkomend voordeel aan het wonen op deze plek is dat diverse voorzieningen op loopafstand zijn gelegen zoals het vernieuwde winkelcentrum Keizerslanden, sportpark Borgele, Zandweteringenpark, en het centrum voor kinderen speeltuinen, Kei13 met daarin o.a. basisscholen, kinderdagverblijf.

Dit comfortabele huis met energielabel A is gerenoveerd in 2015. De kunststof kozijnen zijn ideaal voor de koper die een onderhoudsvriendelijke woning wenst. Verder is de woning voorzien een nieuwe buitenschil met bijbehorende isolatielaag en moderne uitstraling!

Begane grond:
Entree, hal, toilet met zwevend closet en fonteintje, meterkast en trapopgang. De hal verschaft toegang tot de tuingerichte woonkamer en moderne half open keuken aan de voorzijde met uitzicht op het groen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, compacte bakoven met magnetron, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, en koelkast. Extra bergruimte in de trapkast.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie ruime slaapkamers, badkamer en de technische ruimte met opstelplek Intergas cv ketel, wasmachine en droger te bereiken.
De badkamer is uitgevoerd met een wastafel, zwevend closet, ligbad en inloopdouche.

Tuin:
De achtertuin heeft een gunstige zonligging op het westen. De tuin is aangelegd met bestrating. Achterin de tuin bevindt zich de houten berging en is via het tuinpad aansluitend het middenterrein met een eigen parkeerplaats te bereiken. De bijdrage voor het onderhoud van de parkeerplaats is € 120,- per jaar.

Bijzonderheden:
- Uitstekend geïsoleerde woning (energielabel A);
- Onderhoudsvriendelijk dankzij de kunststofkozijnen, dus lage onderhoudskosten;
- Moderne keuken en badkamer;
- Ruime achtertuin met berging en gunstige zonligging;
- Eigen parkeerplaats, gelegen achter de woning;
- Op loopafstand van winkelcentrum, sportpark en overige voorzieningen.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.