Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Graaf Florisstraat 1 f56 - DEVENTER

Graaf Florisstraat 1 f56

Deventer

  • Bouwjaar: 2008
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 89 m2
verkocht

Graaf Florisstraat 1 f56 te Deventer

Fantastisch uitzicht over Hanzestad Deventer!

Dit ruime drie kamer hoek appartement, gesitueerd op de 10e verdieping van het appartementencomplex “Graaf Florishof”, biedt een vrij uitzicht over de Hanzestad Deventer. Het moderne complex uit 2008, bestaande uit appartementen van diverse formaten en commerciële ruimtes op de begane grond, beschikt over een liftinstallatie en in de kelder zijn zowel een eigen parkeerplaats en berging aanwezig.

Het complex is gelegen in het hart van de wijk Keizerslanden. Direct tegenover het complex is het geheel vernieuwde winkelcentrum te vinden, met o.a. supermarkten, warme bakker, opticien, audicien, kapper, juwelier, groentewinkel, Primera, bank, kledingwinkels, eetgelegenheden en bloemenwinkel. Wekelijks is er op woensdag markt.

Indeling

Begane grond: Entree, ruime gezamenlijke hal met videofoon, brievenbussen en deur naar lift en trappenhuis. Ook is naast de entree de toegang tot de op afstand bedienbare deur naar de parkeergarage en berging.

Tiende verdieping: Entree, hal met meterkast, garderobe en toiletruimte met hangend closet en hoekfontein. Vanuit de hal zijn tevens twee ruime slaapkamers te bereiken, een ruime berging met opstelplek voor de CV-ketel, WTW-unit en aansluitingen voor de wasmachine en droger en een moderne badkamer die is voorzien van een dubbel wastafelmeubel met spiegelkast, inloopdouche en handdoek radiator.

De woonkamer is voorzien van een open keuken en is erg licht dankzij de hoekligging in combinatie met de grote raampartijen. De schuifpui verschaft toegang tot het ruime balkon. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 4-pits gas kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven.

Er is een financieel gezonde en goed functionerende Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage voor de woning en parkeerplaats is € 149,68 euro.

Bijzonderheden

- Ruim balkon met vrij uitzicht over Deventer;
- Eigen parkeerplaats en berging in afgesloten parkeerkelder;
- Centrale entree van het complex alleen met 'druppel' te bereiken;
- Volledig geïsoleerd, definitief energielabel A;
- Gelegen pal tegenover winkelcentrum Keizerslanden;
- Lage bijdrage VVE € 149,68 per maand.

Aanvaarding: in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.