Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Gratamastraat 23 - DEVENTER

Gratamastraat 23

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1996
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 128 m2
  • Woon opp. ca.: 97 m2
verkocht

Gratamastraat 23 te Deventer

Ruime tussenwoning met nieuwe keuken, dakkapel en eigen parkeerplaats!

Prettige eengezinswoning met diepe en zonnige achtertuin met houten berging en luxe veranda. Gelegen in een rustige straat in woonomgeving "Op den Haar". Deze woning heeft vier(!) slaapkamers, een moderne badkamer en een nieuwe en lichte inbouwkeuken uit 2019. Bij de woning hoort een eigen genummerde parkeerplaats op een nabijgelegen parkeerplaats.

De woning ligt in een kindvriendelijke woonomgeving met diverse speelveldjes en veel groen in de directe omgeving. Voorzieningen zoals winkelcentra de Vijfhoek en Colmschate, diverse basisscholen, kinderopvang, NS-station en De Scheg, sportvelden en het Gooikerspark zijn op loop-/fietsafstand van de woning gelegen. Goede uitvalsbasis richting A1, N348 en richting het stadscentrum.

Indeling

Begane grond:

Entree, hal, toilet met fonteintje, trapopgang, meterkast en toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en beschikt over een deur naar de achtertuin en een ruime provisiekast. De half open is aan de voorzijde gesitueerd. In 2019 is de keuken volledig vernieuwd! Deze moderne en lichte keuken is uitgevoerd met een 6-pits inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en aansluiting/opstelplek wasmachine.

Eerste verdieping:

Overloop, moderne badkamer met wastafelmeubel, zwevend closet en inloopdouche. Vanaf de overloop zijn eveneens de drie slaapkamers te bereiken. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel, aan de achterzijde de ouderslaapkamer en nog een derde slaapkamer.

Tweede verdieping:

Middels een vaste trap is de zolder te bereiken zolder. Dankzij de opbouw van een kunststof dakkapel aan de achterzijde is hier een ruime 4e slaapkamer met walk-in closet ontstaan. De Remeha Avanta cv ketel (2012) bevindt zich in de vaste kast.

Tuin:

De achtertuin met achterom is gelegen op het zuid-oosten en vanuit hier is de eigen parkeerplaats te bereiken. In de tuin is ook een houten berging aanwezig evenals een luxe veranda die volledig met glazen schuifdeuren is af te sluiten. Perfect voor de wat frissere zomeravonden!

Bijzonderheden:

- Ideale starterswoning met nieuwe keuken (2019) en moderne badkamer;
- Vaste trap naar zolder aanwezig;
- Zolder uitgebouwd middels een kunststof dakkapel;
- Glasvezel internetaansluiting;
- Ruime houten berging voorzien van elektra;
- Luxe veranda in tuin, volledig af te sluiten middels glazen schuifdeuren;
- Zonnige en onderhoudsarme achtertuin met achterom;
- Eigen parkeerplaats nabij de woning;
- Volledig geïsoleerd, verwarming en warm water middels Remeha cv-ketel (2012);
- VvE bijdrage €70,00 per jaar (groen onderhoud in de buurt).

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.