Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Grote Poot 14 F - DEVENTER

Grote Poot 14 F

Deventer

  • Bouwjaar: 1860
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 96 m2
verkocht

Grote Poot 14 F te Deventer

Midden in de historische en sfeervolle binnenstad van Deventer gelegen bijzonder fraai 3-kamerappartement (type maisonnette) met ruim balkon op het zuidwesten en een berging in de gewelven kelder. Alle voorzieningen zijn hier binnen handbereik, je loopt de deur uit en kan direct aanschuiven bij een van de vele top restaurants in de straat.

Het appartement is gesitueerd op de 2e en 3e (tevens bovenste) woonlaag en kenmerkt zich door de splitlevel woonkamer, riante woonkeuken en originele details zoals hoge plafonds, oude balken en veel lichtinval door de hoge ramen met roeden verdeling. In 2006/2007 is het complex (woningen en winkels) compleet gerenoveerd.

Indeling

Begane grond:

Gezamenlijke entree met videofoon, brievenbus, meterkast en royaal trappenhuis dat toegang biedt tot de appartementen en de bergingen in de kelder. Het pand beschikt tevens over een achterom waar zich de gezamenlijke fietsenberging en binnentuin bevindt. Vanuit hier is tevens toegang tot de parkeerkelder onder het Stadshuis. Met een parkeervergunning is het mogelijk om hier de auto te parkeren.

Tweede verdieping:

Entree, hal, riante woonkeuken met origineel balkenplafond en in hoekopstelling uitgevoerde keuken die is voorzien van een vaatwasser, koelkast, 4-pits inductiekookplaat, combi-oven en RVS re-circulatie afzuigschouw met koolstoffilters. Aansluitend aan de keuken een royaal balkon dat is gelegen op het zuidwesten, split level woonkamer met veel lichtinval vanwege de grote raampartijen, badkamer uitgerust met douchecabine, wastafel, designradiator en aansluiting voor wasmachine/droger, separaat toilet, trapkast en vaste trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:

Vanuit de woonkamer is een royale slaapkamer met walk in closet en op maat gemaakte inbouwkasten te bereiken.

Middels een vlizotrap is vanuit de hal een zeer ruim bemeten zolderruimte te bereiken, die qua ruimte plaats biedt om extra (slaap-)kamers te realiseren. In de woonkeuken is ruimte aanwezig voor het plaatsen van een vaste trap naar deze zolder.

Bijzonderheden:
- Gelegen in hartje centrum;
- Het complex betreft een Rijksmonument;
- Oorspronkelijke bouwjaar omstreeks 1860, 2006/2007 is het complex gerenoveerd;
- Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2016;
- Binnentuin voor gezamenlijk gebruik;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Gesitueerd op de 2e en 3e verdieping (geen boven buren);
- Voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas en muurisolatie (voorzetwanden);
- Geen energielabel verplichting vanwege monumentale status;
- Bijdrage VvE € 121,75 per maand

De bijdrage VvE (Vereniging van Eigenaren) wordt gebruikt voor o.a.:
- Opstalverzekering;
- Glasverzekering;
- Buitenonderhoud van de woning (dak, schilderwerk e.d.);
- Reservering groot onderhoud.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.