Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Haagbeukweg 12 - DEVENTER

Haagbeukweg 12

Deventer

  • Type: eengezinswoning hoekwoning
  • Bouwjaar: 1989
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 193 m2
  • Woon opp. ca.: 116 m2
verkocht

Haagbeukweg 12 te Deventer

Deze ruime, rustig gelegen, patiobungalow met aangebouwde garage biedt de ideale mix van; de ruimte van een 2-laagse woning en het comfort van een appartement.
Op de begane grond heeft deze levensloopbestendige woning naast een ruime woonkamer met open keuken, een tweetal ruime slaapkamers en een badkamer! Daarnaast biedt deze semi-bungalow een extra woonverdieping voor logeren, opslagruimte of het uitoefenen van de hobby's.
De woning beschikt over een royale, leuk aangelegde, patio met optimale bezonning en privacy. De patio is op het zuiden gelegen en voorzien van een tuinmuur met daarin een deur naar de openbare weg. De ruime stenen garage is vanuit de woning binnendoor bereikbaar.

Indeling van de woning:
Entree met meterkast en garderobe, open keuken met op maat gemaakte houten hoekkeuken v.v. keramische kookplaat, afzuigkap en elektrische oven. Naast de keuken is de na-geïsoleerde berging/bijkeuken met deur naar de tuin.
Ruime en lichte woonkamer met grote schuifpui naar de op het zuiden gelegen patio. Gang met daaraan toilet, badkamer (voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting), zeer ruime hoofdslaapkamer met vaste kastenwand, ruime tweede slaapkamer met grote bergkast.
Tevens is vanuit deze gang de, naast de woning gelegen, garage binnendoor bereikbaar.

Eerste verdieping:
Via een slimme semi-vaste trap is de verdieping bereikbaar. Hier is een grote open ruimte van circa 28 m2 met een grote dakkapel en diverse op maat gemaakte kastenwanden. Ruimte genoeg om een tweetal (logeer-/hobby) kamers te realiseren. Opstelplaats voor de nieuwe Intergas HRE combiketel.

De woning ligt op korte (loop) afstand van het vernieuwde en zeer complete winkelcentrum Colmschate. Er is veel groen in de directe omgeving. Goede wandel en fietsmogelijkheden in de buurt. Gunstig gelegen ten opzichte van: uitvalswegen naar het stadscentrum en A1, sportcentrum De Scheg en het NS-station Colmschate.

Bijzonderheden:
- Levensloopbestendige patiowoning.
- Ruime woonkamer met schuifpui naar de zonnige patio.
- Twee ruime slaapkamers en badkamer op de begane grond
- Twee kamers mogelijk op verdieping.
- Garage is binnendoor bereikbaar.
- Dak- muur- en vloerisolatie.
- Nagenoeg volledig voorzien van dubbel glas.
- HR combiketel Intergas (2020).
- Glasvezel aansluiting.
- Bouwjaar 1989.
- Inhoud 445 m3.
- Woonoppervlak 116 m2.
- Kaveloppervlak 193 m2.
- Op het zuiden gelegen patio, circa 56 m2, met achterom.

Interesse in deze semi-bungalow?
Bel voor een afspraak met:
Getreuer Makelaars: 0570-516061
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.