Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Havezatelaan 273 - DEVENTER

Havezatelaan 273

Deventer

  • Bouwjaar: 1968
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Servicekosten € 107,- per maand
  • Woon opp. ca.: 82 m2
verkocht

Havezatelaan 273 te Deventer

Aan de rand van Deventer en in de groene, rustige en ruim opgezette woonwijk "Borgele" gelegen vier-kamer appartement op de eerste verdieping met gebruiksrecht van de ondergelegen tuin en inpandige berging op de begane grond. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met videofooninstallatie en brievenbussen, in 2005 is het complex geheel voorzien van kunststof kozijnen.

Het recent geheel vernieuwde winkelcentrum Borgele ligt om de hoek en het dorp Diepenveen is eveneens op korte afstand gelegen. Het Zandweteringpark en het Nieuwe Plantsoen zijn op loopafstand evenals meerdere bushaltes. Het centrum van Deventer ligt op circa 10 minuten fietsafstand.

Indeling

Begane grond: Afgesloten entree met brievenbussen en intercom, toegang tot de bergingen en het trappenhuis.

Eerste verdieping: Entree, hal, dichte keuken met keukenblok en 4-pits gasfornuis met oven. Woonkamer met leuk uitzicht over de wijk en een open verbinding naar de naastgelegen eetkamer met deur naar het overdekte balkon. Vanaf het balkon bereikt u met een vaste trap de tuin (ci. 56 m2) voorzien van een achterom naar het aangrenzende grasveld en naar de voorzijde van het pand. De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde het appartement. Geheel betegelde badkamer voorzien van een douche, dubbele wastafel, wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie. De wasmachine is geheel weggewerkt in een handige kast. Separate toiletruimte met hangend closet en fonteintje.

Er is een goed functionerende vereniging van eigenaren waaraan u maandelijks € 106,97 afdraagt voor onderhoud (waaronder ook de schoonmaak en groenvoorziening) en verzekeringen. De VvE houdt jaarlijks een algemene ledenvergadering met een goede opkomst van betrokken eigenaren. Het bestuur wordt gevormd door particuliere eigenaren en worden ondersteund door een professionele VvE-beheerder. Inschrijving KvK, Meerjaren Onderhoudsplan, verzekeringen en Reservefonds zijn aanwezig.

De grond onder het complex is uitgegeven in erfpacht. Dit betekent dat er een vergoeding betaald dient te worden aan de eigenaar (Stichting Woonbedrijf Ieder1). De kosten hiervoor bedragen gerekend over 11 termijnen op jaarbasis € 141,58 bruto per termijn (€1.557,46 per jaar). Deze kosten zijn net zoals uw hypotheek aftrekbaar van de belastingen. Wilt u de erfpacht liever afkopen? Dit is mogelijk tegen een bedrag van €18.000,- (kosten 2018).

Bijzonderheden:

- Koper is verplicht tot zelfbewoning;
- Gebruiksrecht ingerichte achtertuin, te bereiken middels eigen trap vanaf het balkon of buitenom;
- Afgesloten entree met intercom en videofooninstallatie, trapopgang en bergingen;
- Inpandige berging op de begane grond;
- Gezonde Vereniging van Eigenaren, circa € 106,97 per maand;
- Verwarmd middels eigen CV ketel (Nefit Economy, 2005);
- Volledig dubbel glas en kunststof kozijnen;
- Energielabel C.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.