Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Hein Burgersstraat 9 - DEVENTER

Hein Burgersstraat 9

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 2014
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 104 m2
  • Woon opp. ca.: 116 m2
verkocht

Hein Burgersstraat 9 te Deventer

Bent u op zoek naar een instapklare woning?

In de woonwijk T&D Kwartier staat aan een rustige straat deze ruime 3-laagse tussenwoning. Een woning die u direct kunt betrekken en die is voorzien van een stijlvolle keuken, moderne badkamer en strakke interne afwerking. De woning is in 2014 gebouwd wat o.a. inhoudt dat de isolatie uitstekend is en plafonds en deuren extra hoog zijn hetgeen de woning een ruimtelijke uitstraling geeft.

De locatie is uitermate gunstig met een groot speelveld voor de kinderen direct voor de deur! Ook de ligging ten opzichte van de Deventer binnenstad en het NS station is gunstig (5 minuten lopen) en overige voorzieningen zoals een winkelcentrum zijn op loopafstand te vinden. In de directe omgeving is er veel parkeergelegenheid en openbaar groen aanwezig.

Indeling

Begane grond: entree, hal met meterkast, modern toilet v.v. zwevend closet en fonteintje en trapopgang naar de verdieping. Ruime woonkamer met aan de tuinzijde een grote raampartij voorzien van dubbele openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is een moderne halfopen keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, zoals: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, koelkast en vriezer en extra bergruimte in de provisiekasten.

Eerste verdieping: Overloop, drie ruime slaapkamers en modern afgewerkte badkamer die is voorzien van een douche, zwevend toilet, wastafelmeubel en elektrische verwarming. Vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: Overloop met dakraam, aansluitingen voor de wasmachine en droger en vaste kast met opstelplek voor de CV ketel en mechanische ventilatie. Vanaf de overloop is nog de vierde ruime slaapkamer te bereiken.

Tuin

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en te bereiken via de een achterom. In de tuin is nog een houten berging gerealiseerd, ideaal voor het opbergen van tuinmeubilair en fietsen. De achtergevel is vanwege de zonnige ligging van de woning voorzien van een elektrische zonnescherm, screens op de eerste verdieping en Velux dakramen met zonwering op de zolder.

Bijzonderheden

- Gelegen aan een grasveld met diverse speeltoestellen;
- Op loopafstand van Deventer binnenstad, NS station en winkels;
- 3-laagse woning, gebouwd in 2014;
- Uitstekend geïsoleerd, definitief energielabel A;
- Elektrisch zonnescherm aanwezig bij de achtergevel;
- Screens op de eerste verdieping, Velux dakramen met zonwering op zolder;
- Tuin met berging en achterom, gelegen op het zuidwesten;
- Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur!

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.