Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Herman Boerhaavelaan 74 - DEVENTER

Herman Boerhaavelaan 74

Deventer

  • Bouwjaar: 1955
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 78 m2
verkocht

Herman Boerhaavelaan 74 te Deventer

Aan de rand van de Ziekenhuisbuurt gelegen uitstekend onderhouden hoekappartement, gesitueerd op de eerste woonlaag van het complex. Het appartement heeft de beschikking over een balkon aan de voor- en achterzijde, een fietsenberging in de onderbouw, een ruime zolderberging en een intercominstallatie.

Het complex is gelegen op korte afstand van het vernieuwde winkelcentrum Keizerslanden en de Deventer binnenstad. Diverse uitvalswegen zoals de A1 zijn eenvoudig met de auto te bereiken.

Indeling

Begane grond: afgesloten gemeenschappelijke entree met intercominstallatie en trappenhuis naar de onderbouw en de appartementen.

Eerste verdieping: entree, hal met modern toilet. De moderne keuken (2016) is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser. Er is nog een extra keukenblok aanwezig voor bijvoorbeeld de koffiemachine en vanuit de keuken is tevens het balkon aan de voorzijde te bereiken. De woonkamer heeft extra veel lichtinval door het zijraam en openslaande deuren naar balkon op het zuid/westen.

Vanuit de hal zijn ook twee ruime slaapkamers met inbouwkasten te bereiken. De grootste slaapkamer heeft toegang tot de gerenoveerde badkamer (2015) die is voorzien van dubbel wastafelmeubel en een ruime inloopdouche. De badkamer is geheel betegeld en heeft een aansluiting voor een wasmachine.

Bijzonderheden

- Zowel binnen als ook buiten uitstekend onderhouden;
- Beide slaapkamers voorzien van inbouwkasten;
- Badkamer beschikt over mechanische ventilatie;
- Kunststof kozijnen met HR++ glas en muurisolatie;
- Verwarming en warm water middels Intergas CV ketel (2015);
- De VVE bijdrage is € 165,08 per maand, zeer gezonde en actieve VVE;
- Gelegen nabij plantsoen en winkelcentrum Keizerslanden.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl