Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Heukelenseweg 5 - DEVENTER

Heukelenseweg 5

Deventer

  • Type: woonboerderij vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1920
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 694 m2
  • Woon opp. ca.: 120 m2
verkocht

Heukelenseweg 5 te Deventer

Heukelenseweg 5 - De Snipperling - Deventer

Vrijstaand klassiek woonboerderijtje, gebouwd aan het begin van de vorige eeuw en eind jaren 70 fors verbouwd en uitgebouwd met tussenportaal en in zelfde stijl uitgevoerd bijgebouw.
Door deze verbouwing beschikt het woonhuis naast een ruime woonkamer en keuken over een tweetal slaapkamers en een badkamer op de begane grond.

Bij het woonhuis hoort een groot perceel van 694 m2. Aangezien het woonhuis aan de rand van het perceel staat, blijft er erg veel ruimte over voor de grote mooi aangelegde achtertuin met terrassen, gazon, borders, moestuin, kas, houten berging en een grote houten garage met daarvoor ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Indeling van de woning:
Entreeportaal met garderobe, meterkast en toiletruimte. Het portaal verbindt het oorspronkelijke woonhuis met het rechts gelegen bijgebouw uit 1978. In het bijgebouw is een studeer-/slaapkamer en een grote bijkeuken.
Via een vlizotrap in de bijkeuken is de hierboven gelegen zolderberging bereikbaar.

Sfeervolle L-vormige woonkamer (circa 38 m2) met deels oude gebinten en balken aan het plafond, mooie planken vloer en open haard partij. Half open keuken voorzien van pluizen vloer en keukenblok met diverse inbouwapparatuur, zoals: vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven.
Portaal met daarin de oorspronkelijke voordeur, de trapopgang naar de verdieping en toegang naar de 2e slaapkamer op de begane grond en de badkamer met ligbad, douche en wastafel

Verdieping:
Overloop met Velux dakraam, 2 slaapkamers, die beiden beschikken over een dakkapel. Verder is er nog een vertrek met daarin een wastafelmeubel, de Bosch cv ketel (2012) en bergruimte.

De woonwijk, eigenlijk buurtschap, "De Snipperling" heeft een mooie mix van oude karakteristieke woonhuizen, voor een deel met een agrarisch verleden, en daarnaast en daartussen recent gebouwde vrijstaande en twee onder een kap woningen. Alle woningen beschikken over ruime kavels met daartussen veel groen.
De wijk ligt precies op het midden tussen het stadsdeel Colmschate en het stadscentrum van Deventer.
Vanuit de wijk heeft men een goede aansluiting op het hoofdwegennet en tegelijk woont men erg rustig, want hier komt alleen bestemmingsverkeer. Voor kinderen een ideaal oord met veel ruimte om te spelen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.