Getreuer Makelaars

Hofrijk Wonen Vrijstaand 29

Deventer

  • Type: Woonhuis vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 2024
€ 797.527,- vrij op naam

Hofrijk Wonen Vrijstaand 29 te Deventer

START BOUW NOVEMBER 2023 !Het is definitief! De start bouw beslissing is genomen!
In november gaat de schop de grond in voor de realisatie van de huizen. Dat betekent dat je eind 2024 al kunt wonen op de Goudkust in Deventer!

Informeer bij ons kantoor welke woningen nog beschikbaar zijn.
Op de projectwebsite kunt u de brochure, technische omschrijving, etc. per woning te downloaden.


Ga naar de projectwebsite: https://www.hofrijkwonen.nl
Wonen op één van de beste plekken van Deventer, op de locatie van het voormalige Sint Jozefziekenhuis. Dicht bij alle uitvalswegen, op de grens van stad en natuur. Hier ontstaat een stoer nieuwbouwproject met een grote variëteit in woningen. Een moderne wijk met een gevarieerd woningaanbod, maar nog steeds met de klasse van toen. Een levendige omgeving met gezellige pleinen en ruimte voor ontmoeting, maar ook met rust en ontspanning in besloten hofjes. De woningen passen naadloos bij de omgeving, met respect voor het monumentale karakter van het ziekenhuis en het groene en open karakter van de wijk.
Vanzelfsprekend duurzaam en energiezuinig, maar dat is niet het enige dat dit plan uniek maakt. Eindelijk een keer een nieuwbouwplan waar je nog gewoon zonder problemen je auto kunt parkeren. En dat is fijn, want alle voorzieningen zijn op loop -of fietsafstand. Extra veel aandacht is gegeven aan groen, natuur en biodiversiteit. Zo worden er niet alleen bomen geplant, maar is er een compleet zichzelf versterkend groenplan voor de openbare ruimte opgesteld. Hierbij ontstaat een symbiose tussen grassen, struiken, bomen, vogels en insecten.
Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan snel aan als geïnteresseerde, dan mis je geen enkele update.
Deze vrijstaande woning wordt uitgevoerd in een lichte tint metselwerk met subtiele variaties.
Koopsom LAATSTE vrijstaande woning: € 797.527,- vrij op naam (exclusief bouwrente).