Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Hoge Hondstraat 134 - DEVENTER

Hoge Hondstraat 134

Deventer

  • Type: eengezinswoning hoekwoning
  • Bouwjaar: 1952
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 265 m2
  • Woon opp. ca.: 94 m2
verkocht

Hoge Hondstraat 134 te Deventer

Hoekwoning op riant perceel met garage en eigen oprit!

Aan de rand van de populaire "Ziekenhuisbuurt" gelegen jaren '50 hoekwoning op een riant perceel van liefst 265 m2 met vrijstaand stenen garage en eigen oprit. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, vloer, muur en dak isolatie en een vaste trap naar de zolder is al aanwezig. Intern zal de woning op een aantal punten gemoderniseerd moeten worden, hetgeen de koper de gelegenheid biedt om de woning naar eigen smaak in te richten.

De ligging is uitstekend want binnen vijf minuten fietsen sta je in het stadscentrum van Deventer of op het het NS-station, ook zijn snelweg A1 en diverse N-wegen snel te bereiken. In de buurt zijn diverse (basis)scholen en supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fonteintje, vaste kast met aansluiting voor de wasmachine en separate provisiekast. Vanuit de hal zijn de keuken en woonkamer te bereiken. Sfeervolle doorzon-woonkamer met open haard, houten vloer en schuifpui naar de tuin. De gesloten keuken (2004) is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en toilet. In totaal 3 slaapkamers op deze verdieping, allen voorzien van vaste kastruimte. Middels een reeds gerealiseerde vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelplek voor de Intergas HR Eco CV ketel (2013) en toegang tot de vierde slaapkamer die beschikt over voldoende opbergruimte achter de knieschotten en dakramen.

Tuin

De woning beschikt over een tuin aan de voor- en achterzijde en rechterzijde. De riante achtertuin is de hoofdtuin en is gelegen op het zonnige zuid-westen. Achterin de tuin is vrijstaande stenen garage aanwezig met eigen oprit voor de auto.

Bijzonderheden

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- Verwarming en warm water middels Intergas CV ketel (2013);
- Gelegen op riant perceel, achtertuin op het zuid-oosten;
- Vaste trap naar zolder reeds aanwezig;
- Asbest aanwezig in dakbeschot en afvoerkanaal ventilatie;
- Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten;
- Ruime vrijstaande stenen garage met eigen oprit.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.