Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Hoge Hondstraat 163 - DEVENTER

Hoge Hondstraat 163

Deventer

  • Type: eengezinswoning hoekwoning
  • Bouwjaar: 1949
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 213 m2
  • Woon opp. ca.: 79 m2
verkocht

Hoge Hondstraat 163 te Deventer

In de gewilde woonwijk Keizerslanden gelegen hoekwoning met een verrassend ruime achtertuin (liefst 18 meter diep!) en een vrijstaande stenen berging. De woning is door de jaren heen keurig onderhouden en o.a. voorzien van een modern afgewerkte keuken (2010), nette badkamer (2015) en toiletruimte met fonteintje (2014).

De ligging is uitstekend want binnen vijf minuten fietsen sta je in het stadscentrum van Deventer of op het NS-station, ook zijn snelweg A1 en diverse N-wegen snel te bereiken. Op loopafstand zijn diverse (basis)scholen en vernieuwde winkelcentrum Keizerslanden gelegen, met o.a. een bibliotheek, weekmarkt, supermarkten en drogisterijen voor uw dagelijkse boodschappen.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fonteintje en deur naar de kelder. Vanuit de hal zijn de keuken en woonkamer te bereiken. Sfeervolle doorzon-woonkamer met aansluitend de half open keuken die is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en toilet. In totaal 3 slaapkamers op deze verdieping, waarvan 2 voorzien zijn van vaste kastruimte en een slaapkamer beschikt over een aansluiting voor een wasmachine. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:
Bergzolder met dakraam en een opstelplek voor de Remeha Tzerra CW4 cv-ketel (2018).

Tuin

De woning beschikt over een tuin aan de voor- en achterzijde. De riante achtertuin met eigen achterom is de hoofdtuin, de enorme diepte maakt dat je hier nagenoeg de gehele dag wel een plekje hebt om van de zon te genieten. In de tuin is een vrijstaande stenen berging aanwezig met vliering en elektra.

Bijzonderheden

- Grotendeels voorzien dubbel glas, muur en dak isolatie;
- Verwarming en warm water middels Remeha Tzerra cv-ketel (2018);
- Gelegen op groot perceel (213 m2), diepe achtertuin op het noordwesten;
- Vaste trap naar zolder reeds aanwezig;
- Asbest aanwezig in dakbeschot;
- Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2017;
- Ruime vrijstaande stenen berging met vliering en elektra.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.