Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Honthorststraat 14 - DEVENTER

Honthorststraat 14

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1952
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 155 m2
  • Woon opp. ca.: 82 m2
verkocht

Honthorststraat 14 te Deventer

Uitgebouwde tussenwoning met een diepe achtertuin van maar liefst 14 meter!

In de populaire woonwijk de Zandweerd is deze sfeervolle en uitgebouwde tussenwoning gelegen. Op de begane grond is de keuken uitgebouwd en naar de zolder is een vaste trap gerealiseerd. In combinatie met de dakverhoging is zo een ruime zolder ontstaan met hierin een vierde slaapkamer. Ook de kozijnen zijn nagenoeg volledig uitgevoerd in onderhoudsarme kunststof kozijnen.

De ligging van de woning is ook uitstekend! Op enkele minuten lopen bevinden zich diverse winkels (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, verse bakker, grillroom, slijter, etc.), rivier de IJssel en de historische Deventer binnenstad en NS station zijn binnen fietsafstand gelegen.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, trapopgang, provisiekast en toilet. Sfeervolle woonkamer met deur naar de achtertuin en toegang tot de keuken. Half open keuken met L-vormig keukenblok voorzien diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een deur naar de tuin. De lichtkoepel zorgt voor extra daglicht in de keuken. Ook is de keuken voorzien van een vaste kast met hierin de aansluiting voor de wasmachine en CV ketel.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van een douche en wastafel, 3 slaapkamers waarvan een momenteel in gebruik als walk-in closet en een vaste trap naar de zolder.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. Die is vergroot middels een dak(nok)verhoging waardoor een extra (slaap)kamer is ontstaan. Tevens is er nog voldoende bergruimte achter de knieschotten aanwezig.

Tuin:

De zeer diepe achtertuin, gesitueerd op het noord westen, is maar liefst 14 meter diep en biedt elk moment van de dag wel een plekje om van de zon te genieten. De tuin is fraai aangelegd met achterin een beschut plekje en beschikt over een achterom. Tevens is een aangebouwde stenen berging aanwezig, ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en het plaatsen van de fietsen!

Bijzonderheden:

- Verwarming en warm water middels Intergas CV ketel (2010);
- Uitbouw aan de achterzijde en dakverhoging geplaatst;
- Nagenoeg volledig kunststof kozijnen geplaatst (2015);
- Inbouwapparatuur keuken deels vervangen: vaatwasser (2018) en oven (2019);
- Prettige woonomgeving nabij stadscentrum, de IJssel en diverse winkelvoorzieningen;
- Achtertuin op het noord westen (door de diepte altijd een plek in de zon of de schaduw);
- De woning is nagenoeg geheel voorzien van HR++ glas.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.