Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Jan Blankenpad 10 - DEVENTER

Jan Blankenpad 10

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 2002
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 139 m2
  • Woon opp. ca.: 104 m2
verkocht

Jan Blankenpad 10 te Deventer

Kijk niet verder! Moderne tussenwoning gelegen op een rustige locatie, aan een waterpartij in de groene en kindvriendelijke woonwijk Het Jeurlink, onderdeel van De Vijfhoek. Een woning met energielabel A, 8 zonnepanelen (2022), volledig geïsoleerd en parkeren kan op eigen terrein onder de carport of in de garage. Door de erker aan de voorzijde ervaar je extra ruimte en licht in de woonkamer. Via de keuken aan de achterzijde loop je de zonnige achtertuin in. Door de (nieuwe) veranda kun je extra lang genieten van het buitenleven.

De woning ligt op fietsafstand van winkelcentrum Colmschate, NS station en sportcentrum de Scheg. Scholen en winkelcentrum de Vijfhoek voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich op loopafstand evenals kinderboerderij de Ulebelt dat zelfs om de hoek van de woning gelegen is.

Deze woning heeft een eigen website, kijk voor meer informatie op: Janblankenpad10.nl

Indeling van de woning:

Begane grond:
Entree, hal met garderobe, meterkast en toiletruimte met closet en fonteintje. Aan de voorzijde is de riante lichte woonkamer met erker gelegen, deze erker is voorzien van een screen. De moderne tuingerichte woonkeuken is een fijne plek. De keuken heeft een U-opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 6-pits gasfornuis met terayakiplaat en oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi magnetron. De gehele begane grond heeft een eikenhouten parketvloer. Verder is er een bergkast onder de trap aanwezig. Vanuit de keuken is de zonnige achtertuin met veranda te bereiken.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met schuifkast, drie slaapkamers met rolluiken. Op de grote slaapkamer aan de voorzijde zijn de rolluiken nog in 2022 vernieuwd. De badkamer is eenvoudig maar netjes, voorzien van een dubbele wastafelmeubel, wc en douchecabine. Verder is op de overloop een kast waar de CV ketel Intergas HR(2020) en het ventilatiesysteem met warmteterugwinning zich bevinden.

Tuin:
De achtertuin is op het zuidwesten gelegen. Naast dat het een zonnige achtertuin is kun je door de veranda in het voor en najaar extra lang genieten van het buitenleven. Verder hebben we een vrijstaande stenen garage met elektra. Parkeren kan op eigen terrein onder de carport. Op de garage en carport liggen 8 zonnepanelen (2022).

Bijzonderheden:

- Energielabel A;
- 8 zonnepanelen (2022)
- parkeerplaats op eigen terrein met carport
- vrijstaande stenen garage met elektra
- volledig geïsoleerd en voorzien van WTW-installatie;
- Intergas HRE cv ketel 2020,
- Nieuwe veranda in de achtertuin
- Autoluwe ligging, aan water gelegen
- Op loopafstand van kinderboerderij de Ulebelt;
- Op loopafstand van scholen en winkelcentrum;
- Diverse uitvalswegen in de omgeving.


Interesse in deze leuke woning?
Bel dan snel 0570-516061 en plan een bezichtiging in.
Of schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.