Getreuer Makelaars

J.P. Sweelinckstraat 1

Deventer

  • Type: Woonhuis geschakelde woning
  • Bouwjaar: 1914
  • Perceel opp.: 239 m² m2
  • Woon opp. ca.: 154 m² m2
€ 473.000,- kosten koper

J.P. Sweelinckstraat 1 te Deventer

Vrijstaand geschakeld herenhuis gelegen op een mooie locatie in de gewilde Zwolsewegwijk.
Een heerlijk familiehuis, sfeervol gemoderniseerd met aandacht voor de vele klassieke elementen, waar dit huis rijk aan is. Gebouwd in 1914, maar aangepast aan hedendaagse woonwensen qua isolatie van muur, dak en glas.
Maar liefst zes slaapkamers, van groot tot klein, twee moderne badkamers en een luxe toilet.
Een brede en diepe tuin op het zuidoosten met een grote schuur, type chalet, met daarvoor een veranda, waar het prettig toeven is. Leuke voortuin met tuinmuur met sierhek. Kaveloppervlak 239 m2.

Begane grond:
Fraaie entreepartij met bordes en klassieke voordeur. Tochtportaal met garderobe, brede gang met fraaie trappartij en gemoderniseerd toilet. Hoge plafonds, fraaie details, mooie deuren en een originele granitovloer in de gang en vestibule.
Sfeervolle woonkamer, type kamer-en-suite, met een leuke erker aan de voorzijde van de woning, schuifdeuren tussen de voor- en achterkamer, vaste kasten, mooie gestuukte plafonds en aan de tuinzijde een ruime serre met brede schuifpui naar het terras. Woonkamer en serre zijn samen 42 m2 groot.
Naast de serre is de halfopen keuken voorzien van hoekopstelling en diverse inbouwapparatuur.

Kelder:
Ruime provisiekelder met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.

Eerste verdieping:
Overloop met mooie trapopgang naar de volgende verdieping, ruime ouderslaapkamer met vaste kasten, grote slaap-/werkkamer met erker aan de voorzijde van de woning, kleine slaapkamer met vaste kast.
Luxe badkamer met douche, ligbad, zwevend toilet, extra brede wastafel en een deur naar het dakterras.

Tweede verdieping:
Lichte overloop, drie sfeervolle kinderkamers, waarvan twee met vaste kast, luxe badkamer met inloopdouche, wastafel, zwevend toilet en kast met Remeha HR-combiketel (2016).

Bijgebouwen:
Links naast het huis is een fietsenberging met doorloop naar de achtertuin.
Achterin de tuin staat een grote schuur met daarvoor een veranda. De schuur is ongeveer 20 m2 groot, is voorzien van een gaskachel en heeft een geïsoleerd dak. Een ideale ruimte om te gebruiken als hobbyruimte of atelier.
Voor de schuur is een grote veranda van circa 15 m2.