Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Kamperfoelie 19 - DEVENTER

Kamperfoelie 19

Deventer

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1990
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 349 m2
  • Woon opp. ca.: 132 m2
verkocht

Kamperfoelie 19 te Deventer

Gemoderniseerde vrijstaande woning met inpandige garage gelegen aan de rand van een park!

Hebben wij uw aandacht getrokken? Deze ruime en lichte vrijstaande woning is in 2016 grondig gemoderniseerd en voorzien van o.a. een nieuwe keuken (Siemens inbouwapparatuur), badkamer, vloeren (begane grond en eerste verdieping) en stucwerk op de wanden en plafonds. Ook is de vloer op de begane grond aan de onderzijde extra geïsoleerd voor meer comfort.

Niet alleen de woning maar ook de tuin is flink onder handen genomen. De huidige eigenaren hebben hier een sfeervol houten tuinhuis met separate berging gerealiseerd. Ideaal voor diegene die in de frissere maanden van het jaar ook van het buitenleven wil genieten! De diepe tuin is fraai aangelegd, goed op de zon gelegen en grenst aan het park waardoor je enorm veel privacy ervaart in de tuin. Het regenwater op het terras wordt goed afgevoerd via de aangelegde drain en een elektrisch zonnescherm zorgt voor de nodige schaduw. De tuin kan vanuit de woonkamer bereikt worden via de kunststof schuifpui.

Indeling

Begane grond: Entree, hal, trapopgang en toilet met fonteintje. Vanuit de hal zijn de overige vertrekken in de woning en de inpandige garage te bereiken. De moderne keuken (2016) is aan de voorzijde van de woning gelegen, opgesteld in een U-vorm en voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur zoals een koffiemachine, koelkast, combi-oven, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en zorgt middels de schuifpui (uitgevoerd in kunststof) voor een directe verbinding met het terras en de achtertuin.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn twee royale slaapkamers te bereiken. De (ouder-)slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een riante inloopkast. De slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde. De moderne badkamer (2017) is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, zwevend closet en inloopdouche. Tot slot een zeer riante berging over de volledige diepte van de woning.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. De ruime overloop is ideaal voor het creeren van een werk-/studeerplek, ook is hier de Vaillant cv ketel (2006) opgesteld, evenals de wasmachine en droger. Vanaf de overloop is een derde slaapkamer te bereiken.

Bijzonderheden

- Schilderwerk buitenzijde in 2018 uitgevoerd;
- Keuken (2016), badkamer (2017), vloeren (begane grond + 1e verdieping in 2016) vernieuwd;
- Strak gestucte wanden en plafonds;
- Ouderslaapkamer v.v. een riante walk-in closet;
- Kunststof schuifpui woonkamer naar terras;
- Volledig geïsoleerd (zolderraampje uitgezonderd) en extra vloer isolatie;
- Garage voorzien van extra brede en geïsoleerde inloopdeur (3-puntssluiting) welke in juli 2019 is vernieuwd.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.